Ποτέ δεν πραγματοποιήθηκε το δημοτικό συμβούλιο που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα, Τρίτη 28 Νοεμβρίου, στις 6.00 το απόγευμα. Η αιτία ήταν για μια ακόμα φορά η μη απαρτία, παρότι αρχικά εμφανίστηκαν δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι στη συνέχεια… εξαφανίστηκαν!

Μόνο 18 δημοτικοί σύμβουλοι ήταν «παρόντες» κατά την ώρα της καταμέτρησης της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς, με αποτέλεσμα να αναβληθεί! Ντροπή και μόνο ντροπή είναι η μόνη λέξη που μπορεί να χαρακτηρίσει την διαμορφούμενη κατάσταση καθώς στο σημερινό συμβούλιο θα εγκρινόταν το ποσό των 50 χιλιάδων ευρώ για τους μισθούς των υπαλλήλων των βρεφικών σταθμών αλλά και άλλα εξίσου σημαντικά θέματα. Αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει στο δήμο Καστοριάς. Σε αναβολή είχε οδηγηθεί, ακριβώς για την ίδια αιτία, και συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που ήταν να λάβει απόφαση για τη στέγαση του νεοσύστατου μουσικού σχολείου στην πόλη.

Αίσθηση επίσης προκαλεί το γεγονός πως ενώ αρχικά, ορισμένοι δημοτικοί σύμβουλοι εμφανίστηκαν στο Σκαπέρδειο Δημοτικό Μέγαρο, στη συνέχεια έγιναν… καπνός, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει απαρτία και το συμβούλιο να αναβληθεί.

Οι παρουσίες 

4 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here