Για τον χθεσινό μεγάλο σεισμό στην Φλώρινα, που ταρακούνησε και την Καστοριά, το Mega, την «μελέτη Μαλούτα» για το νέο νοσοκομείο στην Κοζάνη, τις ανώνυμες καταγγελίες στον δήμο, αλλά και το λατομείο μίλησε σήμερα το πρωί στον Χρήστο Νατσούλη και τον Antennes 93.6 ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης.

«Δεν ήταν το θέμα να ζητήσει συγνώμη ο δημοσιογράφος (σ.σ. Χασαπόπουλος). Το θέμα είναι να υπάρξει αποκατάσταση της αλήθειας» είπε ο δήμαρχος Καστοριάς, αναφορικά με το ρεπορτάζ του Mega με τα… fake Ραγκουτσάρια.

Για την «μελέτη Μαλούτα» για το νοσοκομείο τόνισε: «σε ότι έχει να κάνει με το νοσοκομείο, θα με βρουν και εμένα αντίθετο, όποιοι οραματίζονται ή όποιοι σκέφτονται να γίνει κάτι σχετικά με την υποβάθμιση του νοσοκομείου της Καστοριάς» και συμπλήρωσε: «εμείς ως δήμος, είμαστε κάθετα αντίθετοι στην υποβάθμιση του νοσοκομείου σε οποιοδήποτε σχέδιο αυτό, άσχετα αν υπάρχει ένα περιφερειακό νοσοκομείο που θα εξυπηρετεί πιο σοβαρές καταστάσεις. Και καλά θα κάνει να υπάρχει αλλά για τα θέματα υγείας και ασφάλειας δεν διαπραγματευόμαστε σε τίποτα».

Ακούστε όσα είπε για όλα τα θέματα της επικαιρότητας στη σημερινή του συνέντευξη:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here