Στην αερογέφυρα της Εγνατίας στο Άργος Ορεστικό βρέθηκε ο δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης για να εκφράσει τη συμπαράστασή του στους αγρότες της Καστοριάς.

Στο σημείο βρέθηκαν περισσότερα από 50 αυτοκίνητα και πολύ μεγάλος αριθμός αγροτών και τώρα κατευθύνονται προς την Κρυσταλλοπηγή για τον συμβολικό -μιας ώρας- αποκλεισμό του τελωνείου στην Κρυσταλλοπηγή. Οι αγρότες του νομού διαμαρτύρονται για τον εμπαιγμό από τον ΕΛΓΑ και της αποζημιώσεις για τα φασόλια, αλλά και το ενεργειακό κόστος παραγωγής (ρεύμα, τροφές κ.λπ.). Στην Κρυσταλλοπηγή θα συναντηθούν με συναδέλφους τους από τις Πρέσπες και τα Κορέστεια. Να σημειωθεί ότι οι αγρότες δεν θα χρησιμοποιήσουν τα τρακτέρ για την διαμαρτυρία τους αλλά τα αυτοκίνητα τους.

Μιλώντας στον Χρήστο Νατσούλη και τον Antennes 93,6, ο κ. Κορεντσίδης σημείωσε ότι δεν μπορούν να υπάρχουν αγρότες δύο ταχυτήτων με άλλους να αποζημιώνονται και την Καστοριά να μένει πίσω, ενώ προανήγγειλε ότι σε δεκαπέντε μέρες από τώρα θα κατέβει με τους εκπροσώπους των αγροτών στην Αθήνα για τα ζητήματά τους, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν θα φύγουμε αν δεν λυθούν τα θέματα. Η πολύ ευγένεια βλάπτει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here