Αποκλειστική συνέντευξη στον Χρήστο Νατσούλη και τον Antennes 93.6 παραχώρησε ο διοικητής του Νοσοκομείου Καστοριάς, Γρηγόρης Χάτσιος για τη λειτουργία της Καρδιολογικής Κλινικής στο Νοσοκομείο Καστοριάς.

Ο κ. Χάτσιος είχε εκδώσει ανακοίνωση αργά το βράδυ του Σαββάτου όπου ανέφερε: «Τις τελευταίες ώρες έχει παρατηρηθεί ένα μπαράζ δηλώσεων και αναρτήσεων σχετικά με το “κλείσιμο” της Καρδιολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Καστοριάς. Βρίσκομαι στην άβολη θέση να τονίσω τα αυτονόητα.
Τις θέσεις και τις δράσεις του νοσοκομείου τις εκφράζει επίσημα ο Διοικητής, το ΔΣ του νοσοκομείου και οι υπερκείμενες διοικητικές και κυβερνητικές αρχές. Οποιαδήποτε άλλη δήλωση, γίνεται με προσωπική ευθύνη αυτού που την εκφέρει και φέρει το βάρος των λεγομένων του απέναντι στην νομοθεσία του ελληνικού κράτος.
Όσον αφορά στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης είναι αυτονόητο πως οφείλουν δεοντολογικά να διασταυρώνουν τις πληροφορίες πριν τις δημοσιεύσουν ή τις αναπαράγουν. Τελικός κριτής είναι βέβαια ο κάθε νοήμων πολίτης που αποφασίζει και αποδίδει στο καθένα την σοβαρότητα και την εγκυρότητα που του αξίζει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here