Παρέμβαση στην εκπομπή του Χρήστου Nατσούλη και τον Antennes 93.6 έκανε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς και οικονομολόγος, Κιμωνας Μηταλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης για τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση για τη σταδιακό άνοιγμα των επιχειρήσεων..

Αφορμή για την παρέμβαση στάθηκε η απορία για το πότε θα ανοίξουν οι γουνοποιητικές επιχειρήσεις του νόμου. Όπως επισήμανε ο κ. Μηταλίδης δεν θα υπάρξει ειδική ανακοίνωση για τα γουναράδικα αφού δεν εντάσσονται σε κάποια από τις επιχειρήσεις για τις οποίες εφαρμόζονται συγκεκριμένα μέτρα. Όπως εξήγησε είναι στην ευχέρεια του κάθε ιδιοκτήτη το πότε θα έπινε επανεκκίνηση την επιχείρησή του.

Τέλος και έπειτα από ερώτηση του δημοσιογράφου της sentra.com.gr, Μάρκου Πετρόπουλου για το αν μπορεί να κάνει πρόβλεψη σχετικά με τα Ραγκουτσάρια του 2021, ο κ. Μηταλίδης εξήγησε ότι είναι πάρα πολύ νωρίς για να μπορούμε να πούμε οτιδήποτε, εκτίμησε όμως ότι όλα θα κριθούν από την πορεία της πανδημίας. Συμπλήρωσε δε ότι, κατά την προσωπική του άποψη, πέρα από την ακύρωση του River Party είναι επίφοβη και η πραγματοποίηση της εμποροπανήγυρης του Άργους Ορεστικού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here