Αποσκευές για την Κοπεγχάγη ετοιμάζει ο Καστοριανής καταγωγής κομμωτής Γιώργος Σαρρής, καθώς θα ταξιδέψει στη Δανία, προκειμένου να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Κομμωτικής.

Ο διαγωνισμός «Gold» θα διεξαχθεί στις 7-8-9 Μαΐου 2018 στην Κοπεγχάγη, αφού η Δανία είναι η χώρα που επιλέχθηκε φέτος για να τον φιλοξενήσει. Στον εν λόγω θα συμμετέχουν περίπου 200 κομμωτές από όλο τον κόσμο, ενώ ο Γιώργος Σαρρής θα είναι ο μόνος Έλληνας αφού ήρθε πρώτος σε όλα τα Βαλκάνια που το έδωσε απ ευθείας το εισιτήριο για τον τελικό στην Κοπεγχάγη.

Πλούσια δώρα και έπαθλα περιμένουν όσους καταφέρουν να φθάσουν στην πρώτη τριάδα, όπως χρηματικά ποσά μέχρι 30.000 ευρώ, αφιέρωμα σε γνωστά διεθνή περιοδικά μόδας, ενώ ο νικητής θα δει την δουλειά σε πρωτοσέλιδο ανάλογου περιοδικού, ακόμα οι νικητές θα έχουν ταξίδια στην Αμερική για περαιτέρω εκμάθηση.

Σε επικοινωνία της sentras.com.gr με τον Καστοριανό κομμωτή, δήλωσε πανευτυχής για αυτήν την εξαιρετική τιμή που θα έχει, ενώ παράλληλα ζήτησε την αγάπη και την στήριξη του κόσμου, ιδίως όσων τον γνωρίζουν, για να μπορέσει, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, να καταφέρει να φέρει ακόμα ένα μετάλλιο στη χώρα μας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here