Για την επταετή συνεργασία του με τον TAP μίλησε στον Χρήστο Νατσούλη και τον Antennes 93,6, μηχανολόγος μηχανικός Μιχάλης Γκοσλιόπουλος.

Όπως σημειώνει και ο ίδιος: «Μετά από 7 χρόνια, σήμερα ολοκλήρωσα την συνεργασία μου με τον Διαδριατικό αγωγό φυσικού αερίου TAP.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση της εταιρείας και όλους τους συναδέλφους μου, όλα αυτά τα χρόνια, για την εξαιρετική συνεργασία.
Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που το έργο του TAP ολοκληρώθηκε επιτυχώς, εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος, τηρώντας απαρέγκλιτα τις αυστηρότερες προδιαγραφές σε θέματα σεβασμού του περιβάλλοντος και τοπικών κοινωνιών, αλλά και σε θέματα υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων.
Είμαι επίσης ικανοποιημένος για το γεγονός ότι σε αγαστή συνεργασία με τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης (1ου και 2ου βαθμού), αλλά και τις τοπικές κοινότητες, ο TAP κατάφερε να υλοποιήσει ένα τεράστιο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στην Δυτική Μακεδονία άνω των 10.000.000€ προς όφελος των τοπικών κοινωνιών και της βιώσιμης ανάπτυξης της περιοχής. Ενδεικτικά αναφέρω τα μεταπτυχιακά προγράμματα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, τα φωτοβολταϊκά πάρκα για τους ΤΟΕΒ, τα ασθενοφόρα για το ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας, τις παιδικές χαρές στην Καστοριά και την Πτολεμαΐδα, τις διαχειριστικές μελέτες των δημοτικών δασών Νεστορίου, Καστοριάς και Άργους Ορεστικού, τα οχήματα του Δήμου Αμυνταίου, την αναβάθμιση του επαρχιακού δρόμου στο Άργος Ορεστικό, τα προγράμματα εκπαίδευσης/κατάρτισης μελισσοκόμων, φασολοπαραγωγών και κτηνοτρόφων, τα οχήματα κοινής ωφέλειας (εκχιονιστικά, απορριμματοφόρα κτλ.) κ.α.
Κλείνοντας θα ήθελα ευχαριστήσω όλους όσους συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια για την υλοποίηση ενός έργου με τεράστια γεωπολιτική σημασία που κατέστησε την Ελλάδα ενεργειακό κόμβο, τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, τους εκπροσώπους όλων των φορέων, επιμελητηρίων και υπηρεσιών, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και όλους τους επηρεαζόμενους από τον αγωγό και μη.
Ταυτόχρονα ανοίγω μία νέα σελίδα στην επαγγελματική μου διαδρομή ως ελεύθερος επαγγελματίας Μηχανολόγος Μηχανικός».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here