Για τη νέα, δεύτερη γεώτρηση στην Ασπροκκλησιά, την ένταξη στο ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ της εγκατάστασης compact βιολογικών στους οικισμούς του Γέρμα, του Βογατσικού, του Κωσταραζίου, της Μηλίτσας, της Ασπροκκλησιάς, της Αμμουδάρας, του Αμπελοχωρίου, του Νοστίμου, του Βέλους, του Διαλεχτού, του Βοτανίου, των Λακκωμάτων, των Λαχανοκήπων και του Μελανθίου, ύψους 4.300.000 ευρώ, την αρρυθμία στις συνταγογραφήσεις στον Ίωνα Δραγούμη αλλά και το ενδεχόμενο να μην πραγματοποιηθεί παρέλαση την 11η Νοεμβρίου στο Άργος Ορεστικό, μίλησε στον Χρήστο Νατσούλη και τον Antennes 93.6, ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού, Πάνος Κεπαπτσόγλου.

Για το θέμα που προέκυψε στην Ασπροκκλησιά με τη σαπουνάδα στο νερό, ο κ. Κεπαπτσόγλου εξήγησε πως ήταν αποτέλεσμα των εργασιών για τη νέα γεώτρηση που γίνετε για να αντιμετωπιστεί οριστικά το πρόβλημα της λειψυδρίας που παρουσιάζει η περιοχή. Κατά τις εργασίες λοιπόν «πέρασε» σαπούνι στην βασική γεώτρηση και έφτασε στις βρύσες, κάτι που λύθηκε άμεσα με τον καθαρισμό των δεξαμενών.

Αναφορικά με την μαθητική παρέλαση την 11η Νοεμβρίου ο κ. Κεπαπτσόγλου σημείωσε ότι πιθανότητα δεν θα πραγματοποιηθεί, σημειώνοντας ότι οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν αύριο Παρασκευή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here