Σήμερα Μεγάλη Τετάρτη, οι Παλαίμαχοι του Παναργειακού θα συναντηθούν μετά από καιρό, για έναν πολύ ξεχωριστό αγώνα. Και αυτό γιατί όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε δύο δομές που φροντίζουν παιδιά με Ειδικές Ανάγκες, το ΕΕΕΚ στο Άργος Ορεστικό που φιλοξενείται σε χώρους του Χρoνιών και η κοιν.σ.επ. ορίΖΩΝΤΑΣ στη Νεάπολη.

Η sentra.com.gr επισκέφτηκε και τις δύο δομές και συνομιλήσαμε με τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί για αυτό το σπουδαίο έργο που διατελούν.

Στο βίντεο μας μιλούν οι κ. Χρήστος Βασιλάκης και Δημήτρης Ευαγγελίδης από την πλευρά του Παναργειακού, η κυρία Αννίκα Σκανδάλη από την κοιν.σ.επ. ορίΖΩΝΤΑΣ και ο κ. Γιάννης Γκόγκης, καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Αναπληρωτής διευθυντής του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Άργους Ορεστικού.

Η τιμή του εισιτηρίου τελείως συμβολική στα 3 ευρώ για να είναι προσιτή σε όλους, αλλά τόσο σημαντικό να γεμίσουν οι κερκίδες του ΔΑΚ Άργους Ορεστικού με κόσμο ώστε να μαζευτεί ένα σημαντικό ποσό που θα δώσει μία μικρή οικονομική ανάσα στις δύο αυτές δομές.

Το Κάλεσμα, λοιπόν, είναι για τη Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου στις 17:00 και εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε στο Άργος Ορεστικό από το πρακτορείο ΟΠΑΠ ΤΖΗΜΑΣ, το εστιατόριο DIGAL στον πεζόδρομο, το γυμναστήριο OXYGEN και την GMEDIA στην Αλιάκμονος, και στην Καστοριά από τις Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ΤΖΗΜΑΡΑΚΑΣ  

Μάρκος Πετρόπουλος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here