Ο Δημήτρης Ταξίδης, προπονητής των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ που γνωρίζει από πρώτο χέρι την γενιά των γεννηθέντων το 2004, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την επιτυχία της εθνικής Νέων με την πρόκριση στα τελικά του EURO.

«Συγχαρητήρια όχι σε εμάς, αλλά στον ΠΑΟΚ και τα παιδιά. Αυτά τα παιδιά είναι στα μισά της πορείας, έχουν πολύ μέλλον μπροστά τους. Σίγουρα είναι κρίσιμη αυτή η χρονική στιγμή, αλλά κάθε ηλικία έχει τα καλά και τα κακά της. Θέλουν προσοχή όλες οι ηλικίες, ωστόσο, θα συμφωνήσω ότι τώρα είναι στο μεταίχμιο για να πάνε από το παιδικό στο ανδρικό ποδόσφαιρο, οπότε θέλει προσοχή και με όσους είναι γύρω τους» ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια κλήθηκε να αναφέρει ένα χαρακτηριστικό για κάθε παίκτη της εθνικής Νέων που γνωρίζει:

Μοναστηρλής: Άρχοντας της ψυχραιμίας.

Δεληγιάννης: Πολύ καλό αριστερό πόδι.

Τσίκος: Ο Βιντάλ του ΠΑΟΚ.

Κωττάς: Ο εγκέφαλος της μεσαίας γραμμής.

Γεωργιάδης: Δυνατός με φυσικά προσόντα.

Γκούμας: Πολύ αντιληπτικός.

Σμυρλής: Ο πιο εκρηκτικός που έχω συναντήσει ποτέ.

Τασιούρας: Δυναμικός με πολύ ισχυρή προσωπικότητα.

Σπυράκος: Ξεχώρισε σε μεγάλη ηλικία. Είναι αθλητής.

Ταξιάρχης: Τρομερή προσωπικότητα.

Τζίμας: Απλά περιμένουμε να τον δούμε να καθιερώνεται στην πρώτη ομάδα.

Κούτσιας: Πονεμένη ιστορία. Τον ανακάλυψε ο Πουρλιοτόπουλος, δούλεψε πάρα πολύ και μέσα στο κουτί είναι εκτελεστής. Έχει δύο πόδια και είναι δυνατός. Θα καταφέρει πολλά πράγματα.

Κατέληξε λέγοντας: «Είναι τεράστιο κίνητρο για τις επόμενες γενιές που έρχονται να βλέπουν αυτά τα παιδιά να καθιερώνονται. Ο Χρήστος Τζόλης, για παράδειγμα, πέρασε από όλες τις μικρές ομάδες, κάνει εύκολα γκολ και είναι εξαιρετικός.

Το μόνο που απομένει είναι ένα αθλητικό κέντρο για να μαζέψει όλα τα παιδιά κάτω από μία στέγη. Ετσι θα γίνει πιο εύκολη η δουλειά για όλους μας. Όλοι θα τους γνωρίζουν όλους. Αυτό θα δώσει το κάτι παραπάνω.»

Πηγή: metrosport.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here