Για το ευρύ προβάδισμα του Νίκου Ανδρουλάκη στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ, τη μάχη της επόμενης Κυριακής απέναντι στον Γ. Παπανδρέου και την επόμενη μέρα στο κόμμα, μίλησε στον Χρήστο Νατσούλη και τον Antennes 93.6, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ Καστοριάς, Θωμάς Αναστασίου.

Να σημειωθεί ότι με το 90% των ψήφων να έχει καταμετρηθεί, το αποτέλεσμα στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών για την ηγεσία στο ΚΙΝΑΛ είναι πλέον σχεδόν τελικό. Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι πρώτος με 37,11%, ο Γιώργος Παπανδρέου δεύτερος με 27,6% και τρίτος ο Ανδρέας Λοβέρδος με 26,6%. Οι κ.κ. ΧρηστίδηςΚαστανίδηςΓερουλάνος συγκέντρωσαν περί το 3%. Ο Νίκος Ανδρουλάκης κυριάρχησε στη νότια Ελλάδα -συμπεριλαμβανομένης της Κρήτης-, πρώτευσε στη βόρεια και στην κεντρική Ελλάδα. Ο Γιώργος Παπανδρέου πρώτευσε στη δυτική Ελλάδα. Στην Αττική πλειοψήφησε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Στην Καστοριά ο Νίκος Ανδρουλάκης αναδείχθηκε πρώτος με 480 ψήφους, δεύτερος ήρθε ο Γιώργος Παπανδρέου με 293 και τρίτος ο Ανδρέας Λοβέρδος με 200. Τέλος, ο Χάρης Καστανίδης συγκέντρωσε 86 ψήφους, ο Παύλος Χριστίδης 25 και ο Παύλος Γερουλάνος 20.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here