Για το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για τις λαϊκές και υπαίθριες αγορές μίλησε στον Χρήστο Νατσούλη και τον Antennes 93.6, ο βουλευτής Καστοριάς, Ζήσης Τζηκαλάγιας, περνώντας παράλληλα στην αντεπίθεση για όσα είπε χθες για αυτόν ο πρόεδρος του Σωματείου Παραγωγών και Πωλητών λαϊκών αγορών Καστοριάς, Σάββας Κοτανίδης (ακούστε παρακάτω).

Να σημειωθεί ότι το ν/σ πέρασε κατά πλειοψηφία, με τις ψήφους όμως μόνο των βουλευτών της Ν.Δ., συγκεντρώνοντας την έντονη κριτική της αντιπολίτευσης. Υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου δήλωσαν 158 βουλευτές ενώ 139 βουλευτές ψήφισαν «κατά». Αντίστοιχη πλειοψηφία συγκέντρωσε και το άρθρο 67 του νομοσχεδίου, που εξουσιοδοτεί τον εκάστοτε υπουργό για την έκδοση υπουργικών αποφάσεων που θα ρυθμίσουν τις λεπτομέρειες της λειτουργίας του υπαίθριου εμπορίου. Ονομαστική ψηφοφορία επί της αρχής του νομοσχεδίου είχαν ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, το Κίνημα Αλλαγής και το ΚΚΕ. Το ΚΚΕ υπέβαλε αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας και για το άρθρο 67. 

Η συνέντευξη του προέδρου του Σωματείου Παραγωγών και Πωλητών λαϊκών αγορών Καστοριάς, Σάββα Κοτανίδη στον Χρήστο Νατσούλη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here