Ολυμπία Τελιγιορίδου: «Η κυβέρνηση της ΝΔ προχωράει στο ξεπούλημα της ΛΑΡΚΟ αγνοώντας το εθνικό συμφέρον και αδιαφορώντας για το μέλλον των εργαζομένων»

Η ΝΔ ξεπουλάει τη ΛΑΡΚΟ μια από τις μεγαλύτερες παραγωγούς νικελίου στον πλανήτη και μάλιστα σε μια εποχή που η αξία του εκτινάσσεται καθώς αποτελεί βασικό στοιχείο για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, στη χρήση των οποίων στρέφεται η διεθνής κοινότητα.

Αγνοεί την στρατηγική σημασία της εταιρίας καθώς στην Ελλάδα βρίσκονται τα μοναδικά σιδηρονικελιούχα κοιτάσματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ανάμεσά τους και ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα που εκμεταλλεύεται η ΛΑΡΚΟ στην Καστοριά παραδίδεται και αυτό στο ιδιωτικό κέρδος.

Η ΝΔ εξυπηρετώντας το αίτημα των επενδυτών προχωράει ταυτόχρονα στην απόλυση των εργαζομένων, τους οποίους θεωρεί βαρίδια για τους ιδιώτες, αδιαφορώντας για το μέλλον τους.

Το ξεπούλημα της ΛΑΡΚΟ στρέφεται ξεκάθαρα εναντίον της εθνικής οικονομίας και των εργαζομένων της επιχείρησης. Η ΝΔ για άλλη μια φορά αποδεικνύει πως το μόνο που την ενδιαφέρει είναι το κέρδος για τα μεγάλα συμφέροντα. Και για μια άλλη φορά η Π.Ε. Καστοριάς ζημιώνεται από τις αποφάσεις της ΝΔ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here