Ο κ. Τζηκαλάγιας αποφάσισε να μας καθησυχάσει για το θέμα του νοσοκομείου.

Έτσι μας λέει ότι, αποφάσισε ξαφνικά ο Δήμος Κοζάνης να πετάξει χρήματα και να κάνει μια άχρηστη μελέτη για νέο Νοσοκομείο στην Κοζάνη. Μια μελέτη που λέει ότι το Νοσοκομείο Καστοριάς θα γίνει Κέντρο Υγείας.

Και εντελώς συμπτωματικά η μελέτη ανατέθηκε σε μια νέα εταιρία που εγγράφηκε στο ΓΕΜΗ μόλις τον Σεπτέμβριο του 2021.

Μια καινούργια εταιρία, (αλήθεια πώς την βρήκε ο Δήμος Κοζάνης;) που συνεργάζεται με το Υπουργείο Υγείας και έχει πάρει ήδη άλλες 3 μελέτες από το Υπουργείο Υγείας το τελευταίο διάστημα όπως φαίνεται ξεκάθαρα στη Διαύγεια. (Επισυνάπτουμε τα έγγραφα).

Όλα αυτά σύμφωνα με τον κυβερνητικό βουλευτή είναι εντελώς συμπτωματικά.

Η δική μας αντίληψη είναι εντελώς διαφορετική γι’ αυτό θα παλέψουμε να μην υλοποιηθεί αυτή η πρόταση που μετατρέπει το νοσοκομείο Καστοριάς σε Κέντρο Υγείας. Καλύτερα το προλαμβάνειν από το θεραπεύειν. Για αυτό θα προτείναμε στον βουλευτή της ΝΔ να μην πιστεύει τόσο πολύ όσα του λένε από την Αθήνα.

ΥΓ1. Αγαπητέ Ζήση τα ίδια έλεγαν και για την Αρχιτεκτονική, πάλι επί ΝΔ και είδαμε τα αποτελέσματα. Επίσης τα ίδια έλεγες και εσύ προεκλογικά πως δεν θα κλείσουν πανεπιστημιακά τμήματα που ψηφίστηκαν στη Βουλή (υπάρχει σχετικό video) και όμως τα κλείσατε.

ΥΓ2. Όσο για την διαγραφή των 17 μόνιμων εργαζομένων του Νοσοκομείου που είναι σε αναστολή από τον ΕΦΚΑ, μπορείς να δεις την αναφορά τους στη διοίκηση του Νοσοκομείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here