Με τη συμμετοχή 47 Εκθετών και 250 εμπορικών επισκεπτών μέχρι στιγμής θα ανοίξει τις πύλες του το 1ο Fur Shopping Festival που θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 6 Νοεμβρίου στην Καστοριά.

47 καθαρά γουνοποιητικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο έτοιμο γουναρικό θα λάβουν μέρος στην εκδήλωση του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς “Ο Προφήτης Ηλίας” στην οποία όλο το 4ημερο θα πραγματοποιούνται διάφορες εκδηλώσεις, μεταξύ αυτών καθημερινές επιδείξεις μόδας και ένα μεγάλο κοκτέιλ πάρτι το Σάββατο 5 Νεοεμβρίου. Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στον χώρο της διοργάνωσης.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το Δ.Σ. του συνδέσμου στα τοπικά ΜΜΕ επισημάνθηκε η προσπάθεια για την διοργάνωση να γίνει θεσμός που θα βοηθάει όχι μόνο τις γουνοποιητικές επιχειρήσεις αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Καστοριάς. Ο κ. Κορεντσίδης αναφέρθηκε και για την πτήση τσάρτερ απευθείας από τη Μόσχα στο αεροδρόμιο “Αριστοτέλης”, στις 3 Νοεμβρίου, με αναχώρηση την 6η Νοεμβρίου, που θα ναυλώσει ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς για το Fur Shoping Festival και θα δώσει την δυνατότητα σε 144 επισκέπτες να συμμετέχουν στην εκδήλωση.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι θα υπάρχει εισιτήριο εισόδου της τάξεως των 20 ευρώ.

Δημήτρης Δέλλιος

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις στο βίντεο που ακολουθεί:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here