Στην εορτή λήξης των Κατασκηνώσεως της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ, που διοργάνωσαν τα παιδιά που συμμετείχαν στην τελευταία περίοδο, υπό την καθοδήγηση και την υπευθυνότητα του π. Στεφάνου Σχοινά.

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τη χαρά του γιατί τα παιδιά πέρασαν όμορφες στιγμές στις Κατασκηνώσεις της τοπικής μας Εκκλησίας, συμβούλευσε να μην ξεχάσουν όσα διδάχθηκαν τις ημέρες αυτές και ευχήθηκε να έχουν πάντοτε συνοδοιπόρο στη ζωή τους, τον Κύριό μας Ιησού Χριστό.

Ευχαρίστησε τους ομαδάρχες και τους εθελοντές της Κατασκήνωσης, τον Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Κεπατσόγλου και το Δημοτικό Συμβούλιο Άργους Ορεστικού, τις κυρίες που διηκόνησαν στην κουζίνα και όλους αυτούς που στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις της Κατασκηνώσεις και το έργο που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολη.

Ο Σεβασμιώτατος ανανέωσε το ραντεβού με τα πνευματικά του παιδιά, το Σεπτέμβριο, με τη συμμετοχή τους στα Κατηχητικά Σχολεία.

Kataskinoseis001.jpgKataskinoseis002.jpgKataskinoseis003.jpgKataskinoseis004.jpgKataskinoseis005.jpgKataskinoseis006.jpgKataskinoseis007.jpgKataskinoseis008.jpgKataskinoseis009.jpgKataskinoseis010.jpgKataskinoseis011.jpgKataskinoseis012.jpgKataskinoseis013.jpgKataskinoseis014.jpg
imkastorias.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here