Με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς, αναφέρθηκε στη σημερινή συνάντηση που αφορούσε την σιδηροδρομική σύνδεση της Καστοριάς και την ανάπτυξη του αεροδρομίου της.

Δείτε τι ανέφερε στην ανάρτηση της

Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Η σιδηροδρομική σύνδεση του αεροδρομίου Καστοριάς με τη γραμμή Φλώρινα-Κρυσταλοπηγή – Πόγραδετς γίνεται πράξη.
Η σιδηροδρομική γραμμή θα συνδέει το αεροδρόμιο με το εσωτερικό της χώρας, τα βαλκάνια, τη δυτική και την ανατολική Ευρώπη. Η πόλη μας μπορεί να καταστεί διαμετακομιστικό κέντρο και να δημιουργηθεί κέντρο logistics.
Τα οφέλη για την περιοχή μας θα είναι τεράστια. Οι συνδυασμένες μεταφορές ανοίγουν για την Καστοριά καινούργιους ορίζοντες.
Σήμερα στην Καστοριά έγινε η συνάντηση του Γενικού Γραμματέα μεταφορών κ. Θάνου Βούρδα με τον Thimjo Paku, general director of policies and development of insfrastructure, ministy of infrastructure and energy of Albania. Στην σύσκεψη συμμετείχε η ΕΡΓΟΣΕ, ο ΟΣΕ και οι αντίστοιχες εταιρίες από την Αλβανία, καθώς το έργο είναι διακρατικό και έχει εγκριθεί από την Ευρωπαική Ένωση.
Σήμερα είμαι περήφανη!

Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, περιλαμβάνεται η Olimpia Teligioridou, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, περιλαμβάνεται η Olimpia Teligioridou, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Διαβάστε ακόμα :

«Τροχοδρομεί» η σιδηροδρομική σύνδεση με το αεροδρόμιο της Καστοριάς στον σχεδιασμό – Βίντεο

Ολική αναβάθμιση του αεροδρομίου Καστοριάς ανακοίνωσε ο γ.γ. του υπουργείου Μεταφορών – Βίντεο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here