Ψεύδεται ο κ. Οικονόμου όταν δηλώνει σχετικά με τις αγροτικές επιδοτήσεις που παίρνει ο κ. Μητσοτάκης πως: «Δεν υπάρχει διαδικασία κάποιος να αιτηθεί εξαίρεση από αυτά τα δικαιώματα».

Αν και ο κ. Οικονόμου διατέλεσε Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, μάλλον δεν έμαθε ακόμη πως για να επιδοτηθεί κάποιος από τον ΟΠΕΚΕΠΕ πρέπει να αιτηθεί ο ίδιος στο ΟΣΔΕ για την ενεργοποίηση των ιστορικών δικαιωμάτων. Θα του συνιστούσα να μην εκτίθεται άλλο και να μην κάνει μαθήματα στον κ. Ηλιόπουλο, ο οποίος γνωρίζει και τα ιστορικά δικαιώματα και την ιστορία των πολιτικών τζακιών της χώρας.

Προφανώς και δεν υπάρχει διαδικασία υποχρέωσης δήλωσης ΟΣΔΕ. Ο Πρωθυπουργός κληρονόμησε τα ιστορικά δικαιώματα που ενεργοποιεί ανελλιπώς 10 χρόνια, όπως αποκαλύπτει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, για να παίρνει επιδοτήσεις.

Ο βαθύπλουτος Πρωθυπουργός, αν σεβόταν τον ιδρώτα των αγροτών, θα μπορούσε να μην κάνει αίτηση ΟΣΔΕ για να παίρνει αγροτικές επιδοτήσεις. Αυτό, αυτόματα μετά από δύο χρόνια, χωρίς αντίστοιχη αίτηση, θα επέστρεφε τα ιστορικά του δικαιώματα στο Εθνικό Απόθεμα και θα μπορούσαν να κατανεμηθούν σε κάποιον κατά κύριο επάγγελμα νέο αγρότη.

Όμως, ο κ. Μητσοτάκης των 36 ακινήτων έχει μάθει να σιτίζεται από το Ελληνικό δημόσιο, συνεχίζοντας το “κληρονομικό δικαίωμα” της οικογενείας τα τελευταία 100 χρόνια.

Ολυμπία Τελιγιορίδου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here