Έχουν περάσει περίπου 10 χρόνια από τότε που βρέθηκε στο τηλεοπτικό πλατό του παιχνιδιού Deal όταν ήταν στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο, ένας αργείτης ο Χρήστος με την τότε μέλλουσα (και σημερινή φυσικά) σύζυγο του Θωμαή.

Το ευτυχές ζευγάρι, όπως δήλωσε κατά την διάρκεια του τηλεπαιχνιδιού, βρέθηκε εκεί προκειμένου να καταφέρουν να κερδίσουν ένα καλό πόσο, τόσο για το γάμο τους που ετοίμαζαν όσο και για το ταξίδι του μέλιτος, μόνο που ο Χρήστος ο οποίος παρακολουθούσε τη σύζυγο του να παίζει από την κερκίδα, δήλωσε, όταν του δόθηκε το μικρόφωνο, που θα την πάει ταξίδι του μέλιτος στον Καλέσαβο, προκαλώντας στιγμιαία πανικό στη σύντροφο του αλλά χαρίζοντας και πολύ γέλιο! Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Καλέσαβος είναι μια περιοχή λίγο έξω από το Άργος Ορεστικό, κοντά στην παλαιά γέφυρα και τ εξωκλήσι του Αη Νικόλα.
Πάντως σήμερα ο Χρήστος και η Θωμαή είναι παντρεμένοι, ζουν στο Άργος Ορεστικό, έχουν δικό τους οβεληστήριο στον πεζόδρομο της πόλης, έχουν ένα παιδί και ήδη περιμένουν το δεύτερο! Τους ευχαριστούμε που μας θύμισαν την απολαυστική αυτή την στιγμή, αναρτώντας στο Facebook την συμμετοχή τους στο τηλεπαιχνίδι και του ευχόμαστε να είναι πάντα ευτυχισμένοι!
Δείτε το βίντεο τους με τον επίμαχο σημείο, αλλά και πιο ποσό εν τέλει κατάφερνα να κερδίσουν!

ΚΑΠΟΤΕ !!ΘΟΜΑΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟΣ !!!!ΜΠΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ !!ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!

Sakis Karanikolas 发布于 2017年7月26日

Βαγγέλης Παπαδόπουλος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here