Απόγευμα Τρίτης στις κατασκηνώσεις Βογατσικού. Η μνήμη μου γύρισε πίσω, τότε που αποφασίσαμε να δώσουμε ξανά ζωή σε αυτή τη μοναδική για τον νομό μας γωνιά. Όταν με πολύ κόπο και πολλή δουλειά καταφέραμε να «αναστήσουμε» το μέρος αυτό. Εκσυγχρονίσαμε τις υποδομές, στήσαμε από το μηδέν θαλάμους, μαγειρεία, τουαλέτες, βοηθητικούς χώρους. Δημιουργήσαμε το γήπεδο 5×5. Εξασφαλίσαμε σχέδιο πυρασφάλειας και τελικά πήραμε την άδεια λειτουργίας.

Είμαστε χαρούμενοι που σε συνεργασία με την Μητρόπολη Καστοριάς χαρίζουμε πλέον, κάθε καλοκαίρι, στιγμές ξεγνοιασιάς και χαμόγελα στα παιδιά μας. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, με όραμα και σχέδιο.

Ευχαριστώ από καρδιάς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστοριάς κ. Καλλίνικο, η συνεργασία μαζί του είναι πολύτιμη. Ευχαριστώ και όλους όσοι προσφέρουν τον χρόνο και τις δυνάμεις του για αυτά τα παιδιά.

Φέτος πάμε κι ένα βήμα παραπάνω. Για πρώτη φορά οι κατασκηνώσεις Βογατσικού ανοίγουν την πόρτα τους και στη Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης, αυξάνοντας την κατασκηνωτική περίοδο. Σε συνεργασία λοιπόν με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιο, τον οποίο ευχαριστώ επίσης θερμά, ακόμη περισσότερα παιδιά θα έχουν αυτό το καλοκαίρι τη δυνατότητα να απολαύσουν δωρεάν λίγες ημέρες διακοπών μέσα στη φύση.

#Δημιουργούμε_το_μέλλον_σήμερα
Πάνος Κεπαπτσόγλου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here