Παραδόθηκε, σήμερα Παρασκευή 01 Απριλίου 2022, η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας που κατάφερε να συγκεντρώσει η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, o Δήμος Καστοριάς, ο Δήμος Άργους Ορεστικού, ο Δήμος Νεστορίου και η Εθελοντική Εργασία Καστοριάς, για τον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας.

Τα τρόφιμα  μακράς διαρκείας και το ιατροφαρμακευτικό υλικό, στάλθηκαν με όχημα της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς στην Θεσσαλονίκη,  στα σημεία συγκέντρωσης που έχουν οριστεί από τους Γιατρούς του Κόσμου, και εν συνεχεία μέσω των αποστολών τους, θα προωθηθούν όπου υπάρχει ανάγκη.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Καστοριάς, τον Δήμο Άργους Ορεστικού, τον Δήμο Νεστορίου και την Εθελοντική Εργασία Καστοριάς  για την άψογη συνεργασία τους, καθώς επίσης όλους τους φορείς, επιχειρηματίες, συλλόγους, σωματεία και πολίτες για την άμεση ανταπόκρισή τους στη συγκέντρωση της ανθρωπιστικής  αυτής βοήθειας.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε ακόμη προς τους εθελοντές που βοήθησαν στην συσκευασία, την μεταφορά, το φόρτωμα και το ξεφόρτωμα των κιβωτίων.

Με την ευχή της άμεσης κατάπαυσης των εχθροπραξιών, ελπίζουμε αυτή η συμβολική πράξη να προσφέρει την αναμενόμενη βοήθεια προς το δοκιμαζόμενο Ουκρανικό Λαό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here