baladoros: Μαρία Αντωνίου, η πλέον εύστοχη επιλογή Μητσοτάκη…

} Είναι νέα πολιτικός, είναι σοβαρή, είναι ευπρεπής, είναι έντιμη, είναι δραστήρια και αποτελεσματική, μα πάνω από όλα είναι ένας θαυμάσιος άνθρωπος.

} Αναφερόμαστε στην  Μαρία Αντωνίου, την οποία επέλεξε ο Πρωθυπουργός να τον εκπροσωπεί στη Θεσσαλονίκη, και στο γραφείο που βρίσκεται στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

} Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας λένε, πως αν όλες οι επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν τόσο εύστοχες,  όπως  αυτή της Μαρίας Αντωνίου, η εικόνα της Κυβέρνησης θα ήταν πολύ καλύτερη.

} Η Μαρία Αντωνίου έχει δώσει λύσεις σε προβλήματα που χρόνιζαν, και δικαιολογημένα εισπράττει την αγάπη του κόσμου της Νέας Δημοκρατίας, που έχουν πληγωθεί από την συμπεριφορά κάποιων Υπουργών της Κυβέρνησης.

} Η συμπεριφορά της είναι άψογη από κάθε άποψη, με αποτέλεσμα ακόμη και η αντιπολίτευση να εκφράζεται θετικά για την Γραμματέα του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου.

} Η Μαρία Αντωνίου αποφεύγει τις εμφανίσεις της στα μέσα ενημέρωσης, και δεν ακολουθεί το δρόμο που έχει επιλέξει η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτικών, γιατί θέλει να προβάλλεται το έργο που επιτελεί.

} Η Θεσσαλονίκη που είναι αλήθεια αγνοείται από όλες τις Κυβερνήσεις, και οι πολίτες της Πόλης δικαιολογημένα  εκφράζουν  την απογοήτευσή τους.

} Στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνίου. Βρήκαν την πολιτικό που τους δίνει κουράγιο, αλλά και τους ικανοποιεί το κάθε δίκαιο αίτημά τους, γι αυτό και την λατρεύουν.

balladoros2.blogspot.com

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ