Με μια ανακοίνωση μέσω της σελίδας που διατηρεί στο Facebook η Ομάδα Προστασίας Αδέσποτων Καστοριάς, παρεμβαίνει για το θέμα της δημιουργίας Διαδημοτικού Καταφυγίου, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά δημοτικής αρχής.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ

Ονειρευτηκαμε και οραματιστηκαμε ένα μεγάλο διαδημοτικό καταφυγειο στο Νομό μας.

Κάναμε απίστευτες προσπαθειες στα 4 χρόνια λειτουργίας της Φιλοζωικης ΟΠΑΚ.

Μιλήσαμε με πρώην και νυν δημάρχους, πρώην και νυν αντιδημαρχους , με αντιπεριφερειαρχες – περιφερειαρχες , πρώην και νυν βουλευτές , πανελλαδικές ομοσπονδίες φιλοζωικές και προτείναμε τρόπους – βρήκαμε τοποθεσιες – ΒΡΗΚΑΜΕ ΛΥΣΕΙΣ -βρήκαμε χρηματοδοτηση ( ΠΟΛΛΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ που ετσι και αλλιώς προορίζονται για αδέσποτα απο ευρωπαϊκή ένωση )και προσπαθήσαμε ΑΠΛΑ να τους βάλουμε ολους να καθίσουν σε ενα τραπέζι να μιλήσουν.

Το αποτέλεσμα? 4 χρόνια η ιδια κατάληξη . : …φοβέρες οι ιδεες σας ! ωραία λύση για το νομό μας ! αφου υπάρχουν και τα λεφτα γιατί οχι?? και μεχρι τώρα ενα μεγάλο ΤΙΠΟΤΑ.

Ουτε καν μπήκαν στην διαδικασία να μιλήσουν , και οταν εγινε μια άτυπη συναντηση δήμαρχος δήλωσε οτι δεν θέλει σκυλαδικο στο τόπο του………

Με όλα αυτα μην μιλήσει κανείς απο τους τοπικούς αρχοντες ξανα για τα αδέσποτα και την διαχείριση που κάνει. Δεν διαχειριζονται μια κατάσταση απλα την αφήνουν οπως ειναι και την γράφουν στα παλαιοτερα των υποδηματων τους.

ΔΕΝ θα ξαναπροσπαθησουμε να μιλήσουμε μαζι τους Κουραστήκαμε να χτυπάμε πόρτες να ακούμε ναι και στην ουσία να μην γίνεται τίποτα. Κρίμα για ολες τις ψυχές που υποφέρουν εκεί έξω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here