Με τη παρουσία των τριών δημάρχων της Περιφερειακής Ενότητας της Καστοριάς, πραγματοποιείται σήμερα στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς, η ημερίδα για την πορεία των Συγχρηματοδοτούμενων και Εθνικών Αναπτυξιακών Προγραμμάτων, από την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, υπό τον περιφερειακό σύμβουλο Σταύρο Γιαννακίδη, εντεταλμένο σε θέματα ΕΣΠΑ και εκτέλεσης έργων.

Στόχος της ημερίδα είναι η ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης των συγχρηματοδοτούμενων και εθνικών αναπτυξιακών προγραμμάτων, καθώς επίσης και για τον προγραμματισμό των προσκλήσεων και των ευκαιριών χρηματοδότησης νέων έργων στην τρέχουσα προγραμματική περίοδο 2014-2020. Κατά τη διάρκεια των ημερίδων δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην παρουσίαση των έργων και των αποτελεσμάτων τους, καθώς επίσης και των νέων αναγκών και δυνατοτήτων χρηματοδότησης σε επίπεδο Δήμων της Περιφέρειας.

Ο κος Γιαννακίδης, κατά την διάρκεια της ειδικής ημερίδας, επιχείρησε έναν απολογισμό για την πορεία των έργων μέσω συγχραματοδοτήσεων από ΕΣΠΑ και αναπτυξιακούς πόρους, απολογισμό που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here