Ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Πενταβρύσου «Ο Πόντος» για τις διήμερες εκδηλώσεις του αλλά και για τις φήμες περί εισόδου.

Η σχετική ανακοίνωση:

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε , ότι οι φήμες που διαδίδουν και διασπείρουν κάποιοι , ότι στις Καθιερωμένες Εκδηλώσεις του Συλλόγου μας , 14 & 15 Αυγούστου 2017 στην Πεντάβρυσο Καστοριάς , υπάρχει Είσοδος , είναι Ανυπόστατες και Ψευδείς !!!

Για όλον τον κόσμο , όπως πάντα Άλλωστε , έτσι και φέτος , Εννοείται ότι η Είσοδος Είναι Δωρεάν  !!!

Στις Ανυπόστατες αυτές φήμες , εμείς απαντάμε ότι η Είσοδος είναι Δωρεάν κι ότι για μια ακόμη χρονιά , Αποτελούμε Μονόδρομο Διασκέδασης , με όλα τα Αστέρια του Ποντιακού Στερεώματος να είναι εδώ !!! Στην Πεντάβρυσο … Περιμένουμε όλους αυτούς που μας αγαπάνε και μας στηρίζουν εδώ και τόσα χρόνια και μας εμπιστεύονται , για Ένα Μοναδικό Διήμερο Παράδοσης και Γλεντιού , όπως μόνο ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πενταβρύσου ‘Ο ΠΟΝΤΟΣ’ , μπορεί και ξέρει να Διοργανώνει !!!

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ , ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ  . . . . .

 

ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ  2017

ΚΑΙ ΠΑΛΙ , ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΣΤΕΡΕΩΜΑΤΟΣ , ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ …

ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ …

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ , ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΥ ‘ Ο ΠΟΝΤΟΣ ‘ , ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ , ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ   Σ’  ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ .

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ . . . . .

ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ , ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ , ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΥ , ΜΑΣ ΤΙΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ , ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΥ .  ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ , ΑΛΕΞΗ ΠΑΡΧΑΡΙΔΗ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ , ΓΙΑΝΝΗ ΣΑΝΙΔΗ ΣΤΗΝ ΛΥΡΑ , ΓΙΩΡΓΟ ΣΙΑΜΙΔΗ ΣΤΟ ΑΓΓΕΙΟ .  ΑΚΟΜΗ , Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΑΜΛΙΔΗΣ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΝΑΣΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΛΥΡΑ …

ΤΡΙΤΗ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ , ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ , ΣΤΟΝ ΑΥΛΕΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΥ , ΘΑ ΧΟΡΕΨΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ , ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ .  ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ , ΓΙΩΡΓΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ , ΓΙΑΝΝΗ ΣΑΝΙΔΗ ΣΤΗΝ ΛΥΡΑ .  ΑΚΟΜΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ , Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΛΥΡΑ .

ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ  2017

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΥ  ‘ Ο ΠΟΝΤΟΣ ‘

ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ .

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ , ΥΨΗΛΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ , ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ …

ΕΝΑ ΔΙΗΜΕΡΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ , ΟΠΩΣ ΜΟΝΟΝ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΥ ‘Ο ΠΟΝΤΟΣ’ , ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ …

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ , ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ  . . . . .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here