Με επιτυχία πέρασε τα πρώτα τεστ η ελληνική  φοιτητική τεχνολογική ομάδα Tyφoon του Πανεπιστημίου Δυτικής ??ακεδονίας που  βρίσκεται στην Ισπανία για τον  διεθνή διαγωνισμός Motostudent, που ολοκληρώνεται την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016, στην πίστα της Αραγονίας στην Ισπανία με τον αγώνα εντός της πίστας όπου το λόγο θα έχουν τα χρονόμετρα.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε με την εγγραφή των ομάδων, χθες έγινε έλεγχος για τη σωστή κατασκευή της μοτοσυκλέτας σε ότι αφορά στην ασφάλεια, κατασκευή, φρένα, αναρτήσεις ώστε να αξιολογηθεί στην συνέχεια η απόδοση των μηχανών. Εν τω μεταξύ από χθες Πέμπτη και σήμερα Παρασκευή οι ομάδες παρουσιάζουν την μοτοσικλέτα τους  σε επιτροπή εμπειρογνωμόνων. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα υπάρξουν  διαφορετικές βραβεύσεις  ενώ  θα δοθεί μεγάλο βάρος και στη βιομηχανική κατασκευή του κάθε σχεδίου μεταξύ άλλων στην  καινοτομία και τον σχεδιασμό. Στον διαγωνισμό συμμετέχουν 52 φοιτητικές ομάδες από 10 χώρες που σχεδίασαν από την αρχή τη δική τους μοτοσικλέτα, με την ελληνική ομάδα των Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας να συμμετέχει στην κατηγορία της βενζίνης .

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ:Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here