Το τριήμερο 23-24-25/6/2017 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το 3ο Διεθνές Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Φλώρινας, όπου την φετινή χρονιά διεξήχθη στο «ΠΑΤΟΥΛΙΔΕΙΟ» αθλητικό κέντρο Πρεσπών.

Το Τουρνουά περιελάμβανε αγώνες διπλού ανδρών την Παρασκευή, ατομικό ανδρών σε ηλικιακές κατηγορίες -34, 35-49, 50-59, 60+ το Σάββατο και το επαμοιβόμενο απλό ανδρών χωρίς ηλικιακό διαχωρισμό την Κυριακή.

Συνολικά πήραν μέρος 80 αθλητές από 6 χώρες: Ελλάδα, Σερβία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Πολωνία, FYROM. Από την Ελλάδα είχαμε συμμετοχές από την Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σίνδο, Πολύγυρο, Βέροια, Έδεσσα, Κοζάνη, Καστοριά, Ιωάννινα, Φλώρινα. Το κύριο χαρακτηριστικό των αγώνων ήταν το υψηλό επίπεδο των αθλητών όπου αγωνίστηκαν αλλά και η συμμετοχή αθλητών παγκοσμίου επιπέδου όπως ο Ντανιέλ Τσιόκας (ο οποίος έχει συμμετάσχει με την Εθνική Ελλάδος σε 3 ολυμπιάδες) αλλά και ο Daniel Arthur από την Πολωνία (ο οποίος έχει αγωνιστεί σε πολλά διεθνή τουρνουά) εκτοξεύοντας στα ύψη το αγωνιστικό επίπεδο των αγώνων.

Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” συμμετείχε στο διεθνές τουρνουά με τέσσερις αθλητές: Γκιμουρτζίνας Αχιλλέας, Γκιμουρτζίνας Τρύφων, Γκιμουρτζίνας Ιωάννης και Καλύβας Πέτρος. Τεράστια επιτυχία για τον Καστοριανό σύλλογο είναι η κατάκτηση της 3ης θέσης στο αγώνισμα του διπλού από το δίδυμο Γκιμουρτζίνας Τρύφων / Γκιμουρτζίνας Αχιλλέας, καθώς πραγματοποίησαν την μεγάλη έκπληξη κερδίζοντας στην 16άδα το ισχυρό δίδυμο από την Πολωνία Daniel Arthur / Klamut Jarek όπου ήταν το δεύτερο φαβορί στο αγώνισμα.
Το Σάββατο στο αγώνισμα του ατομικού ηλικιών ο Γκιμουρτζίνας Ιωάννης κατέλαβε την 12η θέση, ενώ οι υπόλοιποι τρεις αθλητές Γκιμουρτζίνας Τρύφων, Γκιμουρτζίνας Αχιλλέας και Καλύβας Πέτρος αποκλείστηκαν στην φάση των ομίλων. Όσον αφορά την Κυριακή στο αγώνισμα του επαμοιβόμενου ατομικού χωρίς ηλικιακό διαχωρισμό και οι τέσσερις αθλητές πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις με τους Γκιμουρτζίνα Ιωάννη, Γκιμουρτζίνα Τρύφων και Γκιμουρτζίνα Αχιλλέα να περνάν την φάση των ομίλων και να αποκλείονται στην φάση των 32 ενώ ο Καλύβας Πέτρος δεν κατάφερε να περάσει την φάση των ομίλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here