Και η… μάχη για την κορυφή καλά κρατεί! Παρέμειναν πρώτοι οι Ροσσονέρι – Στον έναν βαθμό η διαφορά από τα Λακκώματα

Ολοκληρώθηκε αισίως και η 18η αγωνιστική της Β΄ κατηγορία της ΕΠΣ Καστοριάς στην οποία και σημειώθηκαν τρεις «άσσοι» και δύο «διπλά», ενώ η ισοπαλία απουσίασε. Από πλευράς παραγωγικότητας οι δέκα «μονομάχοι» βρήκαν συνολικά 21 φορές δίχτυα.

Κερδισμένοι από το ντέρμπι κορυφής με τον Νέστωρ Νεστορίου βγήκαν οι Ροσσονέρι που επικράτησαν, εντός έδρας, με σκορ 1-0, με αποτέλεσμα να παραμείνουν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σε απόσταση… αναπνοής από τους πρωτοπόρους, παρέμειναν, τα Λακκώματα που πήραν τη νίκη, εντός έδρας, από την ΑΕ Κρόνος-Γραμμοχωρίων με σκορ 4-0. Να σημειωθεί πως στην επόμενη αγωνιστική θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν μπροστά καθώς οι Ροσσονέρι θα έχουν το ρεπό τους, ενώ η ομάδα των Λακκωμάτων το έχει ήδη πραγματοποιήσει.

Ο Κεραυνός Χιλιοδένδρου πανηγύρισε τη νίκη στο γήπεδό του, επικρατώντας του Νέου Μακροχωρίου με 4-0, ενώ τα Φλατσάτα Οινόης έφυγαν με το διπλό από το γήπεδο της Μεσοποταμίας, όπου και κατάφεραν να νικήσουν τις τοπικές Ελπίδες με 2-5.

Τέλος, στις νίκες επέστρεψε ο ΠΑΣ Λεύκης ο οποίος επικράτησε, εκτός έδρας, του ΠΑΟΚ Κωσταραζίου με σκορ 1-4, ενώ ρεπό την Κυριακή είχε ο ΑΓΣΝΚ Καστοριά.

Τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥΠΑΣ ΛΕΥΚΗΣ14
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΙΛ.ΝΈΟ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ40
ΡΟΣΣΟΝΕΡΙΝΕΣΤΩΡ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ10
ΛΑΚΚΩΜΑΤΑΑΕ ΚΡΟΝΟΣ-ΓΡΑΜΜΟΧ.40
ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣ/ΜΙΑΣΦΛΑΤΣΑΤΑ ΟΙΝΟΗΣ25
 ΑΓΣΝΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΡΕΠΟ  

Η βαθμολογία

Επόμενοι αγώνες – 19ης αγωνιστικής

ΠΑΣ ΛΕΥΚΗΣΝΈΟ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ
ΝΕΣΤΩΡ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ
ΑΕ ΚΡΟΝΟΣ-ΓΡΑΜΜΟΧ.ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΙΛ.
ΦΛΑΤΣΑΤΑ ΟΙΝΟΗΣΛΑΚΚΩΜΑΤΑ
ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣ/ΜΙΑΣΑΓΣΝΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑ
 ΡΟΣΣΟΝΕΡΙΡΕΠΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here