Καλεσμένη για μια ακόμη φορά, στο τηλεοπτικο πλατό της εκπομπής της Πόπης Τσαπανίδου στο STAR Chanel βρέθηκε η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Η κ. Τελιγιορίδου δέχθηκε σκληρές ερωτήσεις από την δημοσιογράφο, όσο αφορά την πορεία της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές αναφορικά με το ασφαλισιτκό και την διακοπή ή την περικοπή των επιδομάτων. Ταυτόχρονα δέχθηκε σκληρή κριτική από τον επίσης καλεσμένο στην εκπομπή βουλευτή της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάνη.

Πάντως, τον ταλευταίο καιρό οι τηλεοπτικές εμφανίσεις της βουλευτού της Καστοριάς, έχουν πλυθήνει και σε συνάρτηση με πρόσφατα δημοσιεύματα, που έκανα λόγο για επικείμενη υπουργοποίηση της κ. Τελιγιορίδου, εύλογα μπορεί να αναρωτηθεί κανείς αν «τεστάρεται» τόσο στη κοινή γνώμη όσο και από το κομματικό επικοινωνικό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ για το κατά πόσο μπορεί να σταθεί σε υπουργικό θόκο με επιτυχία και αποδοχή από το λαό.

Άλλωστε, λίγο πολύ είναι γνωστή η τακτική των επικοινωνιολόγων να επιστρατεύουν τηλεοπτικά, στελέχη που προορίζονται για μεγάλες θέσεις! Είδομεν………….

Δείτε την συζήτηση που έγινε χθες Τετάρτη 2 Νοεμβρίου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here