Τέλος εποχής στο «τριφύλλι», καθώς o Γιάννης Αλαφούζος απάντησε θετικά στην πρόταση που κατέθεσε ο Πάιρο Πιεμπονγκσάντ και ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας θα γίνει άμεσα ο νέος ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΠΑΕ

Ιστορική είναι η σημερινή μέρα για τον Παναθηναϊκό καθώς ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε στη δημοσιότητα την επιστολή που έστειλε στον Πάιρο Πιεμπονγκσάντ με την οποία τον ενημέρωνε για τη θετική του απάντηση στην πρόταση που είχε καταθέσει ο τελευταίος εκ μέρους του fund  Pan Asia.

Αυτή η εξέλιξη δικαιώνει απόλυτα και το ρεπορτάζ που μπορείτε να διαβάσετε αύριο στο “Πρώτο Θέμα”, όπου ο  Πάιρο Πιεμπονγκσάντ μιλάει για το ενδιαφέρον του για τον Παναθηναϊκό οριοθετόντας άμεσα και τις εξελίξεις.

Η επιστολή του κ. Αλαφούζου έχει ως εξής:

«Αγαπητέ κύριε Πιεγκπονσάντ,

Σας ευχαριστώ για τις επιστολές σας με ημερομηνίες 28 Μαρτίου 2018 και 16 Απριλίου 2018.

Όπως συζητήθηκε στην τελευταία μας συνάντηση, προτίθεμαι να μεταβιβάσω όλες τις μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που έχω στην κατοχή μου άμεσα ή έμμεσα, έναντι €1 (ενός ευρώ) συνολικά, με αντάλλαγμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, από το επενδυτικό σας σχήμα απευθείας στην ΠΑΕ, ύψους €27 εκ. (είκοσι επτά εκατομμυρίων ευρώ), σύμφωνα με την δεσμευτική προσφορά σας της 16ης Απριλίου 2018.

Αναμένουμε την άμεση αντίδρασή σας για την υλοποίηση της συμφωνίας μας.

Με εκτίμηση, Ιωάννης Αλαφούζος»

Πλέον μέσα στις επόμενες ημέρες ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρωθει η συμφωνία και να αλλάξει και επίσημα σελίδα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με  όσα έχουν δει ως τώρα το φως της δημοσιότητας, η πρόταση της Pan Asia είναι: 13 εκατ. ευρώ για χρέη σε εφορία και δημόσιο, αλλά 7 εκατ. ευρώ για το προπονητικό κέντρο στο Κορωπί, άλλα τόσα για το δεσμευμένο τηλεοπτικό συμβόλαιο και τέλος άλλα 20 εκατ. ευρώ για να… τρέξει η ομάδα από την επόμενη σεζόν.

protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here