Με το πέρας όλων των εκδηλώσεων του 12ήμερου έχουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όσους συνέβαλαν στο να βγουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι δράσεις του συλλόγου.

α) Ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που πλαισίωσαν το γκρουπ και το λεωφορείο με το οποίο μεταβήκαμε στη Θεσσαλονίκη στις 17 Δεκεμβρίου 2017, με σκοπό τη διάδοση/διαφήμιση του Καστοριανού Καρναβαλιού.

β) Ευχαριστούμε τα μέλη του συλλόγου τα οποία συνέβαλαν στον στολισμό για τον καρναβαλίστικο διάκοσμο της οδού Μητροπόλεως καθώς η τοποθέσή τους έγινε αποκλειστικά, από το σύλλογο Τσαρσί.

γ) Ευχαριστούμε τα μέλη του συλλόγου τα οποία συμμετείχαν, στο μπουλούκι που δημιούργησε ο σύλλογος κατά τις δύο μέρες (6 & 7 Ιανουαρίου 2018)του Καστοριανού Καρναβαλιού.

δ) Ευχαριστούμε τους κάτωθι, για την πετυχημένη 4η διοργάνωση του Φεστιβάλ Βαλκανικής Μουσικής που έγινε την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018 στην πλατεία Ομόνοια της Καστοριάς και γνώρισε ανεπανάληπτη επιτυχία καθώς, η παρουσία του κόσμου ήταν πέρα από κάθε προσδοκία:

– PARAPOLITIKA.GR

– Alpha Τηλεόραση

– Περιφέρεια Δ.Μακεδονίας – Π.Ε. Καστοριάς

– Ίρις Αρτοποιείο – Catering αφοι Θωμά Ανδρεόπουλου

– Furs – Leathers ΠαναγιώτηςΝικολακόπουλος

– UNDERGROUND BOX Ευάγγελος Τσουρτσούλας

– DeFacto Coffee Καστοριά Μαρία Αλεξιάδη

– Byte1.GR Καστοριά Χρήστος Βέργος

– Πυροτεχνήματα –Βεγγαλικά Καστοριά Μητροπόλεως 71

– Studio Trasia Καστοριά

– Πίτσα BOX Καστοριά

– Αρτοποιία Υφαντίδη

– Αρτοποιία Παπάζογλου

– Αφο΄Τζήμα ΑΕ Καστοριανά προϊόντα κρέατος

– Μάρα Γεώργιο & Πολυξένη Καραμάνου

– Ηχητικά & Οπτικά Συστήματα Χαράλαμπος Σαλβαρίνας

– ΜΜΕ ν. Καστοριάς

τα μέλη του συλλόγου, σε όσους συμμετείχαν και όσους εργάστηκαν για την επιτυχία της εκδήλωσης καθώς και όλους, του επώνυμους και ανώνυμους πολίτες, που μας στήριξαν με την παρουσία τους και όχι μόνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here