Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παγκόσμια συνάντηση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γούνας στην Αθήνα.

Η συνάντηση αυτή  πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα γεγονός που συνδέεται με το ρόλο και τη σημασία της Ελληνικής Γουνοποιίας αλλά και με την εκλογή για πρώτη φορά Έλληνα στο ανώτατο αξίωμα του Προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας, κ. Ιωάννη Μανάκα. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει ότι η Ελληνική Γουνοποιία αποτελεί σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την εθνική οικονομία, με τη χώρα μας να αποτελεί το κύριο παραγωγικό κέντρο στην Ευρώπη.

Στην παγκόσμια συνάντηση παρουσιάσθηκαν πολλά και σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον κλάδο ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πρωτοβουλίες για να αναδειχθεί ο κλάδος και η σημασία του παγκοσμίως.

Την συνάντηση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης της Δυτικής Μακεδονίας κ. Θ. Καρυπίδης, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή κ. Α. Παπαδεράκης, ο Γενικός Γραμματέας  Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων κ. Λ Λαμπριανίδης, οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ κα. Ο. Τελιγιορίδου, κ. Θ. Μουμουλίδης ,οι  βουλευτές Ν.Δ. κ. Μ. Αντωνίου και κ. Μ. Ασημακοπούλου υπεύθυνη του Τομέα Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

pogasmia sunantisi iff gouna

Βίντεο από: Ola Deka

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here