Στη 10η «στροφή» του τρέχοντος πρωταθλήματος, ένα είναι το παιχνίδι που «κλέβει» την… παράσταση και αποσπά πάνω του τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων του νομού μας, και δεν είναι άλλο από αυτό στη Μεσοποταμία ανάμεσα στην πρωτοπόρο Αστραπή και τον τρίτο στη βαθμολογία Γράμμο Μαυροχωρίου.

Του Δαμιανού Δέλλιου

Στην εν λόγω, λοιπόν, αναμέτρηση, γεγονός είναι, ότι την πολυτέλεια να σκέφτονται κάτι άλλο πλην της νίκης δεν την έχει καμία από τις δύο ομάδες.

Οι μεν «κιτρινόμαυροι» του Γιώργου Τομόπουλου, για να μη χάσουν την πρωτοκαθεδρία στον πίνακα της βαθμολογίας, οι δε «κυανόλευκοι» του Βασίλη Αναγνωστόπουλου, προκειμένου να παραμείνουν σε θέσεις «μάχης» αναφορικά με την κατάκτηση της κορυφής.

Είδος, ωστόσο, «πρώτης ανάγκης» αποτελεί η νίκη και για τον δεύτερο στη βαθμολογία Παναργειακό, του οποίου οι παίκτες, πολύ καλά γνωρίζουν, ότι δεν τους… παίρνει για «στραβοπάτημα» στη Χλόη κόντρα στον Κάστορα, καθότι αν, παρεμπιπτόντως, δεν προσθέσουν τρεις πόντους στο ενεργητικό τους και η Αστραπή επικρατήσει του Γράμμου Μαυροχωρίου, τότε, θα ψάχνουν να βρούνε την κορυφή της βαθμοθηρίας με τα κιάλια.

Σε ό, τι, τώρα, αφορά τις υπόλοιπες τέσσερις αναμετρήσεις της 10ης αγωνιστικής ημέρας, αλήθεια είναι, πως άλλες λίγο και άλλες πολύ διαθέτουν φαβορί για τη νίκη.

Ο Ηρακλής Πολυκάρπης, για παράδειγμα, που θα εκδράμει στο γειτονικό Τοιχιό, για να αντιμετωπίσει εκεί την Α.Ε. Βιτσίου, είναι, αναντίρρητα, η ομάδα εκείνη που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για το «τρίποντο», το οποίο, άλλωστε, έχει ως μοναδικό στόχο, μιας και με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, θα υποχρεωθεί- εκ των πραγμάτων- να αναθεωρήσει τις βλέψεις της για τη φετινή σεζόν.

Φαβορί, επίσης, για τη νίκη θεωρείται και ο Νταηλάκης, στην εντός έδρας αναμέτρησή του με την Πεντάβρυσο. Οι «κυανόμαυροι», λοιπόν, του Γιάννη Τσεμπερίδη, με τον «αέρα» από τα δύο απανωτά «τρίποντα» που πήραν με Κρόνο (εκτός) και Δόξα Κορησού (εντός), έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, βασιζόμενοι, εντούτοις, και στα προβλήματα (ψυχολογικά και αγωνιστικά) που αντιμετωπίζουν οι «κυανόλευκοι» του Μίμη Ζαρογιάννη.

Με τον τίτλο του φαβορί για το «τρίποντο» πηγαίνουν οι «αρκούδες» του Βογατσικού στην Κορησό, όμως, μένει να το αποδείξουν στο χορτάρι, μιας και οι «μαυραετοί» του Σπύρου Μηλιάτη, που, σημειωτέον, θα ξανακαθίσει στον πάγκο της ομάδας του μετά την έκτιση της τιμωρίας που τον βάρυνε από το ματς στο Τοιχιό με την Α.Ε. Βιτσίου, τους περιμένουν για να παλέψουν μαζί τους για τη νίκη που αν, παρεμπιπτόντως, τους «κάτσει», τότε, θα αποτελέσει ισχυρό παράγοντα για να ξεκολλήσουν από τον «πάτο» της βαθμολογίας.

Τέλος, στην Κολοκυνθού, στο ματς του Κρόνου με την Α.Ε. Γραμμοχωρίων, τις περισσότερες πιθανότητες για νίκη συγκεντρώνουν τα «ελάφια» του Μπάμπη Θεοχάρη, ωστόσο, η αδήριτη ανάγκη για βαθμούς των «κυανόλευκων» του Παναγιώτη Μπαμπούλη, αλήθεια είναι, ότι «θολώνει» το… τοπίο ως προς τα πού θα γείρει η «πλάστιγγα» του αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here