Με ανακοίνωσή της η Premier League, επισημοποίησε το τέλος του Ρομάν Αμπράμοβιτς από την προεδρία της Τσέλσι, μετά από τις κυρώσεις από την κυβέρνηση για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία

Τα περιουσιακά στοιχεία της Τσέλσι έχουν «παγώσει» αυτή τη στιγμή και ο σύλλογος βρίσκεται ένα βήμα πριν το γκρεμό. Οι Λονδρέζοι δεν μπορούν πλέον να έχει έσοδα από εισιτήρια, η μπουτίκ έκλεισε, μεταγραφές είναι αδύνατον να γίνουν, πωλήσεις απαγορεύονται και οι ανανεώσεις συνεργασίας… μπαίνουν στο ψυγείο.

Η πώληση που σχεδίαζε ο Ρομάν Αμπράμοβιτς έχει καταστεί αδύνατη, εκτός εάν ο Ρώσος μεγιστάνας και ιδιοκτήτης των «μπλε» από το 2003, συμφωνήσει να πουλήσει το σύλλογο για το…τίποτα.

Ωστόσο, με ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου (12/03), η Premier League επισημοποίησε τον αποκλεισμό του Ρομάν Αμπράμοβιτς από την προεδρία της Τσέλσι, μετά από τις κυρώσεις από την κυβέρνηση για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

«Μετά την επιβολή κυρώσεων από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, το συμβούλιο της Premier League απέκλεισε τον Ρομάν Αμπράμοβιτς ως Διευθυντή της Ποδοσφαιρικής Λέσχης Τσέλσι.

Η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου δεν επηρεάζει την ικανότητα του συλλόγου να προπονείται και να παίζει τα παιχνίδια του, όπως ορίζεται στους όρους άδειας που εκδόθηκε από την κυβέρνηση, η οποία λήγει στις 31 Μαΐου 2022», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Πηγή: gazzetta.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here