Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στο “μέτωπο” των περιφερειακών εκλογών του Οκτωβρίου στη Δυτική Μακεδονία, μετά το νέο τοπίο που έχει δημιουργήσει η αυτόνομη κάθοδος του Γιώργου Αμανατίδη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia ο συνδυασμός του Χάρη Κάτανα “Δυτική Μακεδονία: Πρώτα ο τόπος μας”, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες πριν την ανακοίνωση Αμανατίδη είχε αναπτύξει μια αξιοσημείωτη δυναμική (ειδικά από κόσμο της ΝΔ που φέρεται δυσαρεστημένος από τα πεπραγμένα Κασαπίδη), οδεύει προς…. “απορρόφηση” από την παράταξη της περιφερειακής αρχής και του σημερινού περιφερειάρχη.

Μάλιστα, η συμφωνία φαίνεται πως έκλεισε μετά από συνάντηση των δυο αντρών και σχετική πρόσκληση του Γιώργου Κασαπίδη, ο οποίος, έτσι, αποκτά ένα πολύτιμο όπλο στη φαρέτρα του, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Γιώργο Αμανατίδη και τους υπόλοιπους υποψήφιους στη μάχη για τον περιφερειακό θώκο της Δυτικής Μακεδονίας.

Όπως όλα δείχνουν, η σχετική ανακοίνωση είναι θέμα ημερών, εάν και εφόσον, φυσικά, δεν αλλάξει κάτι στην πορεία, καθώς οι φετινές εκλογές είναι, κυριολεκτικά, αυτές των μεγάλων ανατροπών.

Π.Π., kozanimedia.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here