Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι ο Δήμος Καστοριάς, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Καστοριάς στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Έργου «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)-Νέα Φάση» (ΟΠΣ 5002212).

Συνεχίζουν την λειτουργία τους τα τμήματα εκμάθησης  Αγγλικών, Γερμανικών ,Ιταλικών στο επόμενο επίπεδο και παραδοσιακών χορών για τα μέλη του ΚΑΠΗ Καστοριάς και Μαυροχωρίου.

Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Καστοριάς επίσης θα δημιουργηθούν ακόμη, τμήματα δια ζώσης, σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί:

Α/ΑΤΙΤΛΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝΔΙΑΡΚΕΙΑ  ΣΕ ΩΡΕΣ
1Διαχείριση διαπροσωπικών σχέσεων25
2Κοπτική -ραπτική50
3Νέες τεχνολογίες  στην Τρίτη ηλικία 25
4Αγροτική   επιχειρηματικότητα25
5Τοπική κοινότητα  μάθησης :Λέσχη θεάτρου50
6Αγγλικά Ι50
7Ιταλικά Ι50

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ή άλλου νομιμοποιητικού εγγράφου του ενδιαφερόμενου.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης:

Τηλ. :2467028195-21026

Ταχ. Δ/νση:Παλαιολόγου 1

Email: [email protected], [email protected]

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τα έντυπα των αιτήσεων έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Καστοριάς https://kastoria.gov.gr/prosklisi-ekdilosis-endiaferontos-symmetochis-sta-tmimata-mathisis-tou-kentrou-dia-viou-mathisis-k-d-v-m-dimou-kastorias-4/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here