Κοσμοπλημμύρα στην Ερμού την πρώτη μέρα εφαρμογής των νέων μέτρων – Πολίτες με τα πιστοποιητικά ανά χείρας προσπαθούν να κάνουν τα ψώνια τους – 8.000 αστυνομικοί σε όλη την χώρα «σαρώνουν» την αγορά – Αναλυτικά όλα τα μέτρα που ισχύουν – Δείτε εικόνες και βίντεο

Εντατικούς ελέγχους έχει ξεκινήσει από το πρωί του Σαββάτου η Αστυνομία στην Αθήνα τόσο σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος όσο και σε εμπορικές επιχειρήσεις προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο τηρούνται τα νέα μέτρα που αφορούς τους ανεμβολίαστους.

Οι έλεγχοι ξεκίνησαν από το κέντρο της πόλης ενώ στις επιχειρήσεις δεν ελέγχονται μόνο οι πελάτες για την ύπαρξη των προβλεπόμενων εγγράφων, αλλά και οι εργαζόμενοι. Την ίδια ώρα, φυσιολογική καταγράφεται η κίνηση στην Ερμού. Αρκετοί πολίτες επισκέφτηκαν το κέντρο της Αθήνας προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους τηρώντας τα μέτρα που τέθηκαν σε ισχύ.

Μικρές ουρές έχουν σχηματιστεί λόγο των αυστηρώς ελέγχων που πραγματοποιούνται στην είσοδο του κάθε καταστήματος. Η Αστυνομία υπάρχει κατά μήκος της Ερμού επιβλέποντας την κατάσταση και αν χρειαστεί να επέμβει.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ – Πηγή: protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here