Πρόλαβαν να κλέψουν δύο  ποδήλατα μέχρι να συλληφθούν – Νεαρός συμμετείχε και σε διάρρηξη καταστήματος στη Φλώρινα

Δεν είχαν υπολογίσει τις κάμερες ασφαλείας οι τρεις νεαροί που έκλεβαν ποδήλατα από τις πυλωτές πολυκατοικιών στην Πτολεμαΐδα. Τα πλάνα ήταν πεντακάθαρα και οδήγησαν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Εορδαίας στα ίχνη των τριών Ελλήνων ηλικίας 19, 17 και 15 χρόνων.

Οι δράστες είχαν κλέψειδύο ποδήλατα τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, αλλά το μεσημέρι της Πέμπτης συνελήφθησαν και το ένα από αυτά βρέθηκε στην κατοχή του 17χρονου, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο ιδιοκτήτη του. Η δικογραφία για κλοπή που σχηματίστηκε σε βάρος τους και τους συνόδευσε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης, περιλαμβάνει και τους γονείς των δυο ανηλίκωνγια παραμέληση της εποπτείας τους.

Διέρρηξαν κατάστημα στην Φλώρινα:

Δεν πρόλαβαν να χαρούν τα 500 ευρώ που ξάφρισαν από ένα κατάστημα που παραβίασαν σε περιοχή της Φλώρινας οι δυο Έλληνες «ποντικοί» ηλικίας 30 και 19 χρόνων, καθώς το ίδιο μεσημέρι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Αμυνταίου. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας.

Πηγή: protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here