Στο νεκροτομείο του Μποδοσάκειου νοσοκομείου Πτολεμαΐδας βρίσκεται από τις 12 σήμερα το μεσημέρι το πτώμα μιας 83χρονης γυναίκας από το Νυμφαίο Φλώρινας, καθώς η κοινωνική υπηρεσία του νοσοκομείου προσπαθεί να εντοπίσει συγγενικά πρόσωπα της ηλικιωμένης γυναίκας για την παραλαβή της σορού της.

 

Η 83χρονη που ζούσε μόνη της στο Νυμφαίο, διακομίστηκε χθες στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου Φλώρινας με κάταγμα στο ισχίο και λόγω ότι δεν λειτουργούσε η Ορθοπεδική του κλινική σήμερα τα ξημερώματα διακομίστηκε στην Ορθοπεδική κλινική του Μποδοσάκειου νοσοκομείου προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, η οποία είχε προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα, ωστόσο η 83χρονη κατέληξε σήμερα γύρω στις 12 το μεσημέρι.

Σημειωτέον ότι η ηλικιωμένη γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο εξ αιτίας της έγνοιας των γειτόνων της. Σύμφωνα με πληροφορίες, γείτονες της 83χρονης που είχαν να την δουν κάποιες μέρες ανησύχησαν και ειδοποίησαν χθες την αστυνομία, η οποία έσπευσε και βρήκε την 83χρονη να έχει πρόβλημα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Φλώρινας.

Από τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο πιο στενός συγγενής της γυναίκας, ο αδερφός της κατοικεί στη Σουηδία, γι’ αυτό και γίνονται προσπάθειες μήπως εντοπιστεί κάποιος άλλος συγγενής για την παραλαβή της σορού, ενώ ειδοποιήθηκε η αστυνομία για να πάει και να ασφαλίσει το σπίτι της.

http://e-ptolemeos.gr/ptoma-ilikiomenis-sta-azitita-tou-nekrotomiou-tou-bodosakiou/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here