Πυρετώδεις προετοιμασίες για την μεγάλη συναυλία διαμαρτυρίας που θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 17:00 έξω από το δημαρχείο Καστοριάς.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ

17:00 – Αλέξης Γούδας

17:30 – Κούπες

18:00 – Φιρί – Φιρί

18:40 – zΩtt (19)

19:00 – Bue & Self Made (Φ ΛVBS)

19:20 – Got

19:40 – Ομιλία

20:00 – Δημήτρης Ζερβουδάκης

21:00 – Ομιλία

21:15 – Baildsa & Pindos Atletico

22:25 – Banda Entopica

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές:
«Τον τελευταίο καιρό γινόμαστε μάρτυρες πολλών θλιβερών καταστάσεων σε πολλούς τομείς της καθημερινότητας δημιουργώντας μας αγωνία και αβεβαιότητα για το σήμερα, το αύριο και γενικά για το μέλλον. Οι μέρες περνάνε και αυτό που βιώνουμε είναι μόνο η ανασφάλεια. Η ανασφάλεια των παππούδων μας για το αν μπορούν να αντέξουν την ακρίβεια στα βασικά αγαθά και τρόφιμα, η ανασφάλεια των γωνιών μας βλέποντας να χάνουν ότι με πολύ κόπο έχουν ¨χτίσει¨ μέχρι σήμερα και τέλος η δική μας ανασφάλεια για το που θα στηρίξουμε τα όνειρα μας για σπουδές, εργασία και οικογένεια.

Βιώνοντας μια τέτοια καθημερινότητα επιλέγουμε να αντιδράσουμε και μιλήσουμε δυνατά θέλοντας να αφυπνίσουμε τους συμπολίτες μας, να συμπαρασταθούμε και να ακουστούμε βάζοντας το δικό μας λιθαράκι στο συλλογικό αγώνα που έχει ξεκινήσει τους τελευταίους μήνες σε όλη την Ελλάδα.
Συμπαραστεκόμαστε στον κόσμο της τέχνης και ζητάμε την ικανοποίηση σε όλα τα αιτήματα τους γιατί είμαστε και εμείς καλλιτέχνες.

Σε όλους τους ανθρώπους που φοβούνται ότι θα χάσουν την πρώτη τους κατοικία και την εργασία τους γιατί είναι οι γονείς μας, οι συγγενείς, οι φίλοι και οι γείτονες μας.

Στις οικογένειες που έχασαν τους ανθρώπους τους στο δυστύχημα στα Τέμπη, ζητώντας να αποδοθεί πλήρης και απόλυτη δικαιοσύνη, να υπάρξει η απαραίτητη υποστήριξη στης οικογένειες των αδικοχαμένων θυμάτων, να σταματήσει η απαξίωση του δημόσιου αγαθού των σιδηροδρομικών συγκοινωνιών και να γίνουν τα πάντα για να δημιουργηθεί το αίσθημα ασφάλειας για τα επόμενα ταξίδια μας.

Είμαστε ενεργοί πολίτες της Καστοριάς και της Δυτικής Μακεδονίας και οργανώνουμε Συναυλία Διαμαρτυρίας Κατά της Καθημερινής Αγωνίας και Αβεβαιότητας».

Την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023, μπροστά στο Δημαρχείο Καστοριάς με ώρα έναρξης 17:00.

Στην συναυλία συμμετέχουν τα μουσικά σχήματα:
Δημήτρης Ζερβουδάκης, BAiLDSA – Pindos Atletico, Banda Entopica, Αλέξης Γούδας, Got , Ζωττ (19), Bue και Selfmade (Φ Labs), Φιρί Φιρί, Dj_BillysKaramanos και οι Κούπες.

Θερμοί υποστηριχτές στην όλη διοργάνωση είναι:
Ηχοδιάσταση, Unmute Records, ΚοινΣΕπ Φύση και Πολιτισμός( @prespalakes ),Ohmami – Street Food, Γραμμόφωνο, Χ.ΕΡ.ΚΑ.Τ., Σύνδεσμος Ξενοδόχων Καστοριάς, Δήμος Καστοριάς, Εν Καιρώ, La Maison, Φάρμα Μόσχου, Σαλβαρίνας Χ., Domus Club.

Διαδηλώνουμε ειρηνικά με μουσικές.
Είμαστε κατά όλων των μορφών βίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here