Με σκοπό την παροχή βολικών αγορών «μίας στάσης» η Saga Furs και η American Legend θα πραγματοποιήσουν την δημοπρασία Ιουνίου 2016. Οι ημερομηνίες δημοπράτησης είναι 8-17 Ιουνίου, με την επιθεώρηση να ξεκινά από τη 1ητου μηνός.

Μια κοινή προσφορά Μινκ υψηλής Ποιότητας

Η προσφορά της Saga Furs αποτελείται από τρία εκατομμύρια μινκ όλων των μεγεθών συμπεριλαμβανομένης μιας συλλογής Ανατολικό-Ευρωπαϊκών μινκ. Η American Legend επίσης έχει τη χαρά να προσφέρει 1,65 εκατομμύρια μινκ Blackglama® και American Legend® στην κοινή δημοπρασία.

Μια Μοναδική Προσφορά Πιστοποιημένων Γουνοδερμάτων Fox και Finnraccoon

Μια αποκλειστικά πιστοποιημένη συλλογή fox και Finnraccoon θα είναι διαθέσιμη, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων, 650 000 BlueFox (sizes 60-40), 70 000 ShadowFox (sizes 60-40), 50 000 BlueFrostFox (sizes 40-20), και 65 000 SilverFox (sizes 30-0) καθώς και 36 800 Finnraccoon (sizes 40-20).

Ευνοϊκοί Όροι Πληρωμής τον Ιούνιο 2016

Εάν έχει κατατεθεί μια ελάχιστηπροκαταβολή35% μέχρι την ημερομηνία promptday, δηλαδή τις 8 Ιουλίου, και το τιμολόγιο έχει εκδοθεί σε EURήrUSD, τα δέρματα δεν θα τοκίζονται μέχρι στις 15 Αυγούστου. Μετά τις 15 Αυγούστου 2016, θα εφαρμόζουν τα τρέχοντα επιτόκια. Τα γουνοδέρματα των οποίων τα τιμολόγια έχουν εκδοθεί σε EUR, USD, ή CNY είναι ελεύθερα κόστους αποθήκευσης μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2016.

Έκπτωση, Ιούνιος 2016

Ειδική έκπτωση EUR 0.50 ανά δέρμα θα πιστώνεται για όλα τα fox και Finnraccoon γουνοδέρματα των οποίων η πληρωμή θα έχει παραληφθεί από την SagaFurs και θα έχουν αποσταλεί μέσα σε τέσσερεις εβδομάδες από την πραγματοποίηση της δημοπρασίας (το αργότερο μια βδομάδα μετά την promptday).

Από τον Ιούνιο 2016 θα είναι δυνατή η τιμολόγηση σε CNY

Ως μέρος του στόχου συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών προς τους πελάτες της, η Saga Furs αποφάσισε να προσφέρει τιμολόγηση και στο Κινέζικο νόμισμα CNY για αγοραστές στην δημοπρασία Ιουνίου 2016. Ο αγοραστής μπορεί να επισημαίνει μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος τιμολόγησης αγοραστών ή μέσω των οδηγιών τιμολόγησης πριν το πέρας της δημοπρασίας ότι επιθυμεί να τιμολογηθεί η αγορά του σε  CNY. Μετά τη δημοπρασία, ο αγοραστής μπορεί επίσης να ζητήσει απλήρωτα γουνοδέρματα να τιμολογηθούν σε CNY αρκεί το αρχικό τιμολόγιο να είναι σε EUR.

Τα Top Lots της Saga Furs αυτό τον Ιούνιο

Τα καλύτερα Shadowfox, BlueFrostfox, και θηλυκά Brownmink γουνοδέρματα θα ταξινομηθούν πολύ προσεκτικά σεTopLots για τη δημοπρασία Ιουνίου. Ο αγοραστής ενός TopLot θα λάβει, εκτός του ειδικού Πιστοποιητικού αγοράς, ένα ειδικό Βραβείο Top Lot Award–ένα γούνινο χειροποίητο κουνελάκι κατασκευασμένο από τις καλύτερες Πιστοποιημένες Saga® Fox.

Παρακαλούμε να Προεγγραφείτε στη Δημοπρασία

Ο κάθε επισκέπτης που επισκέπτεται την SagaFurs θα λάβει μια προσωπική κάρτα πρόσβασης. Οι αγοραστές που προεγγράφονται στην δημοπρασία θα βρουν τις κάρτες τους έτοιμες κατά την άφιξή τους στην SagaFurs, ενώ οι αγοραστές που δεν έχουν προεγγραφεί θα πρέπει να περιμένουν τις κάρτες τους να ετοιμαστούν. Παρακαλούμε να σημειώσετε ότι η SagaFurs μπορεί να εγγυηθεί την διαθεσιμότητα sampleman κατά την άφιξη ενός πελάτη μόνο εάν έχουμε λάβει εκ των προτέρων την αίτηση.

ΗSagaFurs περιμένει να σας καλωσορίσει στην δημοπρασία του Ιουνίου.

saga furs dimoprasia iouniou

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here