Τα γουνοδέρματα Finnraccoon, BlueFrostfox, ShadowBlueFrostfox, ArcticMarbleFrostfox καθώς και άλλοι τύποι fox πωλήθηκαν κάτω από ισχυρό αντ??γωνισμό σε ποσοστό 100%

.Όλες οι συλλογές που δημοπρατούνται είναι Πιστοποιημένες.

Τα Finnraccoon πωλήθηκαν σε αυξημένες τιμές κατά 20 %, στους ευρωπαϊκούς και κορεατικούς κυρίως οίκους μόδας. H έντονη ζήτηση από  τους Ευρωπαϊκούς Οίκους μόδας και την Ρωσία είχαν ως αποτέλεσμα την αύξηση κατά 25 % των τιμών των BlueFrostfox. Κύριοι αγοραστές ήταν η Ιταλία, η Ρωσία και η Τουρκία.

Το Saga Lumi Royal Top Lot των Shadow Blue Frost Fox αγοράστηκε από τον κ. Mr. Qian από την εταιρία Zhejiang Elegant Prosper Garment Co. Ltd, που αγόρασε επίσης το Top Lot των Black θηλυκών mink.

Η προσφορά των 60 000 BlueShadowfox και περισσοτέρων από 40 000 Silverfox πωλήθηκε σε ποσοστό 100 % κάτω από πολύ σκληρό ανταγωνισμό. Οι τιμές για τα BlueShadowfox αυξήθηκαν κατά 15 %, με κύριους αγοραστές την Κίνα και καλή ισορροπία μεταξύ των αγορών. Η μεγάλη ζήτηση των γουνοδερμάτων για κολεξιόν μόδας καθώς και η επιστροφή της Ρωσικής αγοράς είχαν ως αποτέλεσμα την αύξηση της ζήτησης για Silverfox, και οι τιμές αυξήθηκαν κατά 30 %. Η προσφορά διαφόρων άλλων τύπων αλεπούς επίσης πωλήθηκε σε ποσοστό 100% και σε αυξημένες τιμές. Οι πωλήσεις ήταν καλά μοιρασμένες μεταξύ της Ιταλίας, Ρωσίας και Τουρκίας η οποία υπήρξε πολύ δραστήρια.

Hπροσφορά των Bluefox επίσης πωλήθηκε σε ποσοστό 100 % κάτω από έντονο ανταγωνισμό σε μια κατάμεστη αίθουσα και τιμές που αυξήθηκαν κατά 15 %.

Κυρίαρχη αγοράστρια χώρα ήταν η Κίνα με καλή υποστήριξη από την Κορέα, Τουρκία και Ρωσία.

Το SagaLumiRoyal Top Lot των BlueFox αγοράστηκε από τον BenZhao για την εταιρία Beijing Sanying Fur Co. Ltd.

Τα Μαύρα, τα Mahogany και τα Crossmink πωλήθηκαν 100% σε σημαντικά αυξημένες τιμές

Οι προσφερόμενες ποσότητες των Black, Mahogany και οι διάφοροι τύποι Crossmink πωλήθηκαν 100 % κάτω από δυνατό και διάσπαρτο ανταγωνισμό μεταξύ όλων των αγορών. Οι τιμές για τα περισσότερα είδη αυξήθηκαν κατά 5 με 10 % από τα πρόσφατα διεθνή επίπεδα τιμών. Η Κίνα και πάλι υπήρξε η κυρίαρχη αγορά, με συνεχή υποστήριξη από την Κορέα και την Ευρώπη. Δυνατές αγορές από την Ρωσία συνεισέφεραν στην αύξηση των τιμών για τα αρσενικά Black και Mahogany.

Τα Saga® Brown καιPalomino minks πωλήθηκαν σχεδόν 100 % κάτω από έντονο ανταγωνισμό και σε σταθερές τιμές σε σύγκριση με τα πρόσφατα διεθνή επίπεδα τιμών. Και πάλι κυριάρχησε η Κίνα /Χονγκ Κονγκ με υποστήριξη από την Κορέα και την Ευρώπη.

Τα Black Cross mink πωλήθηκαν 100% σε αυξημένες τιμές κατά  5-10 %  σε σύγκριση με τα πρόσφατα διεθνή επίπεδα τιμών και κάτω από πολύ ισχυρό ανταγωνισμό, και πάλι κυρίαρχη αγορά ήταν η Κίνα, με υποστήριξη από την Κορέα και την Ευρώπη.

Στην δημοπρασία παρέστησαν συνολικά 750 αγοραστές από όλες τις αγορές. Η SagaFurs θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους πελάτες της για την υποστήριξή τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here