“Μαζί θα συνεχίσουμε την επόμενη μέρα”

Στην τελική ευθεία πλέον στον δρόμο προς την κάλπη της 21ης Μαΐου, η Μαρία Αντωνίου συνεχίζει ακατάπαυστα τις περιοδείες σε κάθε γωνιά της ακριτικής Καστοριάς, προκειμένου να παρουσιάσει τις προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας αλλά και τις προτεραιότητες του δικού της προγράμματος για την επόμενη μέρα.

Το απόγευμα της Τρίτης 9 Μαΐου, η Μαρία Αντωνίου βρέθηκε για μία ακόμη φορά δίπλα στους συμπολίτες της σε Πτεριά, Πολυάνεμο και Οινόη, όπου έτυχε θερμής υποδοχής. Σε μία όμορφη ατμόσφαιρα συζήτησε με τους κατοίκους για όλα όσα τους απασχολούν, κατέγραψε με προσοχή τις ανάγκες και αναφέρθηκε στα όσα υλοποιήθηκαν αυτή την τετραετία με Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας.

Η Μαρία Αντωνίου τους ευχαρίστησε θερμά για την στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια και δεσμεύτηκε να είναι σταθερά δίπλα τους. 

Με συνοδοιπόρους όλους εσάς θα οραματιστούμε το αύριο της χώρας με τη Νέα Δημοκρατία ξανά πρώτη δύναμη και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μαζί θα συνεχίσουμε και την επόμενη μέρα. Συνεπείς στις δεσμεύσεις μας, σταθερά, τολμηρά μπροστά για μία καλύτερη Καστοριά. Για την Καστοριά που θέλουμε και μας αξίζει”.

Με αυτό το μήνυμα  η Μαρία Αντωνίου κάλεσε τους συμπολίτες της να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες που θα στηθούν, έτσι ώστε καμία ψήφος να μην πάει χαμένη.  

Συνεχίζουμε Σταθερά – Τολμηρά – Μπροστά!
Σταθερά δίπλα σας!
Μαρία Αντωνίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here