Επίσκεψη της Ολυμπίας Τελιγιορίδου και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας στον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξη Χαρίτση

Σε τροχιά υλοποίησης δυο προγράμματα που θα βοηθήσουν στην ανάκαμψη του γουνοποιητικού κλάδου

Συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξη Χαρίτση είχαν την Τετάρτη 28 Ιουνίου η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου και αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ομοσπονδία Γούνας με επικεφαλή τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Κοσμίδη.

Η συνάντηση έλαβε χώρα στο Υπουργείο σε πολύ καλό κλίμα και σκοπός της ήταν η υλοποίηση μιας σειράς σημαντικών προγραμμάτων που θα τρέξουν το προσεχές διάστημα και αφορούν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Η Ε.Ο.Γ. κατέθεσε στον υπουργό πρόταση για την υλοποίηση προγραμμάτων που θα βοηθήσουν στην ανάκαμψη της ελληνικής γουνοποιίας .

Ο κ. Χαρίτσης είδε θετικά τις προτάσεις που κατέθεσε η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας και δεσμεύτηκε ότι θα βοηθήσει μέσω του Υπουργείου στην υλοποίηση δυο προγραμμάτων που σχετίζονται με τον γουνοποιητικό κλάδο.

«H κυβέρνηση κατανοεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική γουνοποιία, η οποία αποτελεί μοχλό ανάπτυξης για την περιοχή μας και τα τελευταία χρόνια βιώνει δύσκολες καταστάσεις, λόγω της διεθνούς οικονομικής κρίσης. Ο υπουργός υποσχέθηκε ότι θα υπάρξει θετική έκβαση στην υλοποίηση των δυο προγραμμάτων που σχετίζονται με τη γούνα και τα οποία θα βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της ανεργίας που μαστίζει την περιοχή μας», δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης η κ. Τελιγιορίδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here