Ο Ρούμπεν Σεμέδο σε τηλεοπτική του συνέντευξη στάθηκε στο πόσο πολύ τον βοήθησε ο Ολυμπιακός, τον Κριστιάνο Ρονάλντο, την Εθνική Πορτογαλίας και τις πλάκες που κάνει στο Instagram του

Ο Σεμέδο είπε στη NOVA για:

Τους άλλους στόπερ: Είναι πολύ καλοί. Προπονούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να αγωνιστούν και όλοι είναι ιδανικοί για αυτήν την θέση!

Το πως τελειώνει πιο νωρίς τα ματς: Δεν έχουμε αλλάξει κάτι ιδιαίτερο στο παιχνίδι μας. Το παιχνίδι μας συνεχίζει να είναι το ίδιο καλό. Έχει πλέον αλλάξει πως έχουμε επιτυχία στα τελειώματα των φάσεων. Έχουμε πετύχει πολλά γκολ γιατί παίζουμε καλά & με πολλές ευκαιρίες. Όλα είναι καλύτερα πλέον.

Τις στατικές φάσεις: Σε προηγούμενα παιχνίδια είχαμε κάποια προβλήματα από στατικές φάσεις. Κάναμε κάποια λάθη, αλλά το έχουμε ξεπεράσει αυτό και είμαστε πλέον πολύ καλύτερα!

Το εάν ξεχωρίζει κάποιο από τα γκολ που έχει σημειώσει: Δεν έχει σημασία ποιος βάζει τα γκολ αλλά ότι η ομάδα κερδίζει. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που αγωνίζομαι εδώ και βοηθάω την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος & πολύ ικανοποιημένος στην Ελλάδα και αυτό φαίνεται στο παιχνίδι μου.

Τον πανηγυρισμό του σαν γιόγκι: Είναι ένα μήνυμα που θέλω να στείλω στον κόσμο. Μετά από όλα όσα μου συνέβησαν και όσα πέρασα θέλω να δείξω σε όλους οτι είμαι ήρεμος, συγκεντρωμένος στην οικογένεια και τη δουλειά μου και σε τίποτα άλλο.

Την Εθνική Πορτογαλίας και τον Κριστιάνο Ρονάλντο: Όλα ξεκινούν από εδώ: από τον σύλλογο στον οποίο αγωνίζεσαι. Είμαι πολύ καλά εδώ και γι’ αυτό και με καλούν στην Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας. Το να βρίσκεσαι στα ίδια αποδυτήρια με τον κορυφαίο του κόσμου είναι κάτι πολύ καλό, γιατί έχεις μόνο να κερδίσεις απ’ αυτό. Με κάνει χαρούμενο όλο αυτό, αλλά το οφείλω στον Ολυμπιακό, γι’ αυτό είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα μου.

Το εάν έχουν μιλήσει με τον Κριστιάνο για τον Ολυμπιακό: Είναι μεγάλος σύλλογος και φυσικά τον γνωρίζει! Είμαι σίγουρος που ο Κριστιάνο όπου και αν βρίσκεται παρακολουθεί παιχνίδια του Ολυμπιακού. Πως βλέπει αγώνες του Ολυμπιακού.

Τον Βόλο: Πρέπει να συνεχίσουμε ό,τι κάνουμε στα τελευταία ματς. Από το πρώτο λεπτό να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και όλα θα πάνε καλά!

Το ποιον συμπαίκτη του του αρέσει να… δουλεύει περισσότερο μέσω Instagram: Πολλούς! Σουντανί, Ποντένσε, Μπρούνο, Γκιγιέρμε και Λάζαρο γιατί ντύνονται πολύ άσχημα σε αντίθεση με εμένα! Γι’ αυτό θέλω να τους κοροϊδεύω!

Πηγή: protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here