Ο Προοδευτικός Σύλλογος Κυριών Καστοριάς, το βιβλιοπωλείο Το Φανάρι και ο εκδοτικός οίκος Αρμός,  σας προσκαλούμε  την Δευτέρα 24 Απριλίου 2023 και ώρα 6 και 30  στο καφε << ENVY >> στην παρουσίαση του  βιβλίου – μυθιστορήματος <<ΔΙΠΡΟΣΩΠΗ ΚΙΡΚΗ>> του συντοπίτη μας συγγραφέα κου Ανδρέα Μήλιου. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι κυρίες: Χρυσούλα Πατρώνου – Παπατέρπου – συγγραφέας και η Ειρήνη Γεωργοσοπούλου Μισκία εκπαιδευτικός και ο συγγραφέας του Βιβλίου  Ανδρέας Μήλιος.

Σας περιμένουμε.
Το Δ.Σ. του Προοδευτικού Συλλόγου Κυριών Καστοριάς

Για να γνωρίσουμε τον συντοπίτη συγγραφέα μας κο Ανδρέα Μήλιο, που σήμερα παρουσιάζουμε το βιβλίο του <Η ΔΙΠΡΟΣΩΠΗ ΚΙΡΚΗ> ! ! !

Ο Ανδρέας Μήλιος γεννήθηκε στην Κυψέλη Καστοριάς και μεγάλωσε στην Καστοριά. ● Σπούδασε πολιτικές και οικονομικές επιστήμες στην Αθήνα και στη Φρανκφούρτη. ● Είναι διδάκτορας Πολιτειολογίας του Πανεπιστημίου Γκαίτε της Φρανκφούρτης και κάτοχος μεταπτυχιακού στο Μάρκετινγκ. Τα επιστημονικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στο Επικοινωνιακό Μάρκετινγκ και στην οργάνωση και λειτουργία της άμεσης δημοκρατίας. ● Δίδαξε για πολλά χρόνια στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, στην Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων και σε ιδιωτικά κολλέγια. ● Είναι συγγραφέας ένδεκα βιβλίων, εννέα επιστημονικών και δύο μυθιστορημάτων. Τρία από τα επιστημονικά του βιβλία διδάσκονται σε δέκα Πανεπιστημιακές Σχολές. Αρθρογραφεί τακτικά σε εφημερίδες και ιστοσελίδες.

● Διετέλεσε Εθνικός Εμπειρογνώμονας στα Ηνωμένα Έθνη στη Γενεύη, Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Αναπληρωτής Πρόεδρος του ταμείου ασφάλισης Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας, Ειδικός Επιστήμονας στον Συνήγορο του Πολίτη και Ειδικός Σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας.

● Έχει προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε πολλές επιχειρήσεις.

Σας περιμένουμε να τον γνωρίσετε απο κοντά σήμερα το απόγευμα στις 6:30 στο καφε ENVY στο εμπορικό κέντρο της πόλης μας. ! ! !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here