Μία ξεχωριστή συνέντευξη παραχώρησε στη sentra.com.gr  ο υποψήφιος δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, τρεις μέρες πριν την κρίσιμη κάλπη για το μέλλον της πόλης της Καστοριάς και όλου του Δήμου.

Συνέντευξη στον Μάρκο Πετρόπουλο

Από τα σκαλάκια της Κουμπελίδικης, σημείο ορόσημο για την Καστοριά, ο κ. Κορεντσίδης αναφέρθηκε στο βραχυπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο σχεδιασμό του συνδυασμού του για να αναστραφεί η κακή πορεία της Καστοριάς, Μίλησε για το διακύβευμα αυτών των εκλογών, τους τρόπους με τους οποίους θα ξεπεραστούν τα προβλήματα στην καθημερινότητα των κατοίκων αλλά και το πώς θα αλλάξει σελίδα η πόλη.

Παράλληλα, ο κ. Κορεντσίδης «αποκάλυψε» πως υπάρχει ήδη πολυσέλιδο σχέδιο έτοιμο για την επόμενη μέρα, το οποίο θα λειτουργήσει σαν οδηγός. Συμπλήρωσε δε ότι όλο αυτό το διάστημα ακούγαμε τους πολίτες και τα προβλήματά τους και τις λύσεις αποτυπώσαμε στο σχέδιο αυτό.

Τέλος αναφορικά με την αυτοδυναμία, σημείωσε πως «ο κόσμος της της Καστοριάς, πιστεύω ότι έχει επιλέξει ποιος θέλει να τον εκπροσωπήσει στην επόμενη δημοτική αρχή. Εμείς αυτό που ζητάμε είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό, όσο το δυνατόν ισχυρότερη εκλογική δύναμη ώστε να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε το σχέδιο μας και να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι πορευόμαστε με ένα νέο εκλογικό νόμο της απλής αναλογικής που φέρνει συνεργασίες. Εμείς οποιοδήποτε ποσοστό έχουμε στα χέρια μας και την αυτοδυναμία ακόμη από την πρώτη Κυριακή, το σίγουρο είναι ότι θα συνεργαστούμε με όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου. Και αυτό το έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν. Δεν περισσεύει κανείς, χρειάζονται οι πάντες».

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Φάλτσοι και παλαιολιθικοί αμφότεροι, δημοσιογράφος και δήμαρχος (οσονούπω). Δεν αλλάζουν οι καιροί με τέτοιους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here