Εκδόθηκε το ΦΕΚ ειδοποίησης παρακατάθεσης αποζημίωσης ακινήτων, που αφορά στο έργο «Κατασκευή Επαρχιακής Οδού Καστοριάς – Πτολεμαΐδας: Τμήμα ρέμα Κώτουρη – όρια Νομού Κοζάνης με σήραγγα στην Κλεισούρα».

Δημοσιεύθηκε στο Φ.Ε.Κ. 988/21.12.2022/τεύχος Δ΄, η με Αριθμ. οικ. 191294 Ανακοίνωση που αφορά :  Ειδοποίηση παρακατάθεσης αποζημίωσης ακινήτων και δικηγορικής αμοιβής, που έχουν απαλλοτριωθεί με την υπ’ αρ. 164/1-7-2020 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας για την «Κατασκευή Επαρχιακής Οδού Καστοριάς – Πτολεμαΐδας: Τμήμα ρέμα Κώτουρη – όρια Νομού Κοζάνης με σήραγγα στην Κλεισούρα» και εντός των ορίων του Δήμου Καστοριάς, της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς και εντός των ορίων του Δήμου Αμυνταίου, της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.

Με την έκδοση του συγκεκριμένου ΦΕΚ ανοίγει ο δρόμος για την εκτέλεση του έργου, όπου οι ιδιοκτήτες των απολοτριομένων πλέον εκτάσεων, θα μπορούν να εισπράξουν τα αντίστοιχα ποσά, από το Ταμείο Παρακαταθηκών και ο ανάδοχος θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εκτάσεις αυτές για την κατασκευή του έργου.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ  ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ 

https://youtube.com/watch?v=Z907OJcTmuQ%3Ffeature%3Doembed

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here