Προτείνει την ακύρωση της ανέγερσης Αστυνομικού Μεγάρου στην Καστοριά!

Τη μετεγκατάσταση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς στο κτίριο της ΕΔΗΚΑ, προτείνει η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς, με επιστολή που απέστειλε στο υπουργείο Οικονομικών!

Του Μάρκου Πετρόπουλου

Μάλιστα, δεν σταματάει εκεί, αφού προτείνει να μετατραπεί η ΕΔΗΚΑ σε ένα… mall δημόσιων υπηρεσιών, που θα στεγάσει, όπως αναφέρει, όλες τις υπηρεσίες της αποκεντρωμένης διοίκησης, του Δήμου, των γραφείων εκπαίδευσης, ακόμη και την Πυροσβεστική Υπηρεσία!
Μάλιστα, στην επιστολή υποστηρίζεται ότι σε όλα αυτά τα προτεινόμενα, υπάρχει η σύμφωνη γνώμη «όλων των εμπλεκόμενων φορέων».

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες της ΣΕΝΤΡΑΣ, αύριο Τετάρτη, η Ένωση Αστυνομικών Καστοριάς, συγκαλεί έκτακτο διοικητικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα το κτιριακό.

Ξεκάθαρα λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς προτείνει να ακυρωθεί όλος ο αγώνας που έχει δοθεί μέχρι σήμερα για την ανέγερση Αστυνομικού Μεγάρου στην Καστοριά λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «…δίνεται έτσι λύση εξοικονόμησης 6 εκατομμυρίων ευρώ (!) λόγω δανείου που έχει παρθεί για την ανέγερση νέου κτιρίου».
Τέλος, κλείνει την επιστολή της με το σύνθημα «Νοικοκυρεύουμε την καστοριά, Νοικοκυρεύουμε την Ελλάδα», παραφράζοντας, όπως εξηγεί, το γνωστό σύνθημα: «σκέψου τοπικά, δράσε παγκόσμια»…

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here