Σκληρή ανακοίνωση του ΟΠΑΚ για την Ματούλα Αντωνίου

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε ο ΟΠΑΚ με αφορμή τα όσα διαδραματήστηκαν χθες στο Μανιάκι. Στο μάτι του κυκλώνα βρίσκεται η αντιδήμαρχος Ματούλα Αντωνίου, με απόφαση της οποίας απομακρύνθηκαν τα παροπλισμένα οχήματα του Δήμου που φυλάσσονταν σε ειδικό χώρο στους Μανιάκους, όπου διαβίωναν και αδέσποτα σκυλιά.

Η ανακοίνωση:

«ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ..!
Αυτές είναι οι εικόνες που άφησε πίσω η αντιδήμαρχος Καστοριάς Ματούλα Αντωνίου. Τα ζώα χωρίς νερό, χωρίς τροφή και χωρίς στέγαστρο στους 40 βαθμούς, για να τα άφησε σε αυτη την κατάσταση τα θεωρεί σκουπίδια που είναι αρμοδιότητα της…

10 – 8 – 2017 και η αντιδήμαρχος Ματούλα Αντωνίου επιδεικνύοντας το μεγαλειώδες έργο της διέλυσε τα σπίτια και οτι υπήρχε ως καταφύγιο για τα αδέσποτα ζώα που ο ΔΗΜΟΣ μας προετρεψε να μαζέψουμε ενω ειναι αρμοδιοτητα του.

ΟΤΙ ΧΤΙΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΣΕ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΕΣ διαλυθηκαν απο την μεγαλομανεια της να καθαρισει οπως η ιδια λεει ! Δείτε εικόνες καθαριότητας λοιπόν και καμαρώστε ανελγησια και αδιαφορια !
Τα μισα σκυλια αγνοουνται , τροφες δεν υπαρχουν και η μια και μοναδικη ποτιστρα διαλυθηκε. ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΟΥΝ? Οποιος θελει να διαμαρτυρηθει και να φωναξει μαζι μας ας καλεσει στο δημο στο τηλ 2467351161»

Φωτογραφία του χρήστη OΠΑΚ Ομάδα Προστασίας Αδέσποτων Καστορίας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here